Visa maksutavan esittely

Vedonlyöntisivustojen maksutavat ovat viime vuosina saaneet mitä erikoisempia muotoja. Perinteisemmät maksumenetelmät ovat kuitenkin edelleen pitäneet hyvin pintansa ja maksutapojen saralla tuskin on tarjolla klassisempaa maksutapaa kuin legendaarinen Visa. Jos maksumetodi ei ole lainkaan tuttu, esitellään Euroopan Visa yksityiskohtaisesti osoitteessa visa.co.uk.

Top Vedonvälittäjät
Bonus
10€
Pelaa
Bonus
30€
Pelaa
Bonus
100€
Pelaa
Bonus
100€
Pelaa
Bonus
200€
Pelaa
Bonus
100€
Pelaa
Bonus
150€
Pelaa
Bonus
Pelaa

Mikä on Visa maksutapa

Visa

Visa on oiva väline myös vedonlyöjälle, sillä klassisella maksutavalla pääsee tallettamaan sekä kotiuttamaan rahaa käytännössä jokaisella netin pelisivustolla. Tämä ei tietenkään ole varsinainen yllätys, sillä Visa on yksinkertaisesti yksi maailman suosituimmista maksumetodeista.

Visa on maailman ensimmäinen luotto-ominaisuuden sisältävä yleisluottokortti. Palvelu on lanseerattu alun perin jo vuonna 1958 – tuolloin nimellä BankAmericard. 1970-luvulta lähtien kyseessä on ollut kansainvälinen ja useiden pankkien yhteinen tuore, jonka nimi muuttui saman vuosikymmenen aikana Visaksi. Suuryritys on kasvanut aina vain valtaisempaa vauhtia, sillä tätä nykyä Visan liikevaihto pyörii jo 23 miljardin dollarin tuntumassa.

Tätä nykyä Visa on kattoyritys ja varsinainen Visan luotto- ja pankkikorttien myöntäminen on pankkien vastuulla. Visan kortteja myöntävät kuitenkin lähes kaikki suomalaiset pankit. Visan pankki- ja luottokorteilla maksaminen onnistuu kätevästi käytännössä missä tahansa. Visa kelpaa kymmenissä miljoonissa myyntipisteissä ympäri maailman.

Visa vedonlyönnin maksutapana

Visa on Suomessa yksi suosituimmista maksumenetelmistä niin kaupoissa kuin netissäkin. On siis varsin selvää, että useimmat suomalaiset rahapelaajat hoitavat mielellään myös vedonlyöntisivustojen talletukset ja kotiutukset juuri Visan avulla. Tämä onnistuukin varsin helposti, sillä Visa kelpaa lähes jokaisella pelisivustolla.

Jos olet hankkinut Visan kortin pankistasi, on talletusten tekeminen veikkaussivustolle tai kasinolle huomattavan helppoa. Pelaajan tulee ainoastaan klikata talletusta ja syöttää oman kortin tiedot. Kortin numeron ja kortissa lukevan nimen lisäksi vaaditaan myös kortin takapuolelta löytyvä kolmenumeroinen turvaluku. Tämän jälkeen rahat lähtevät liikkeelle ja talletus on heti perillä. Pelaamaan pääsee siis välittömästi!

Kotiutusten tekeminen ei juuri tuota tämän enempää ongelmia. Klikkaa vain kotiutusta ja syötä sopiva summa, minkä jälkeen valitset kotiutuksessa käytettäväksi menetelmäksi oman korttisi, jonka numero pelisivustolta jo löytyykin. Kun veikkaussivusto on hyväksynyt kotiutuksen, lähtevät rahat liikkumaan kortillesi. Useimmiten rahat ovat perillä parissa päivässä.

Visa edut ja haitat

Visan edut ovat huomattavan selviä. Kätevä kortti käy käytännössä pelipaikassa kuin pelipaikassa, minkä lisäksi Visaa pystyy käyttämään kymmenissä miljoonissa liikepisteissä ympäri maailman. Talletusten tekeminen on sekä yksinkertaista että huomattavan nopeaa, eikä minkäänlaista vaivannäköä vaadita. Pelaamaan pääsee siis huomattavan yksinkertaisesti. Halutessaan pelaaja voi tallentaa korttinsa tiedot selaimeen, jolloin talletusten tekeminen onnistuu jatkossa pelkän turvaluvun syöttämällä. Näin talletuksia voi tehdä suorastaan poikkeuksellisen nopeasti.

Hieman veikkaussivustosta riippuen Visalla tallettavilta asiakkailta saatetaan joskus periä 2,5 prosentin lisämaksu, mikä tekee Visalla tallettamisesta välittömästi kalliimpaa kuin monilla muilla maksutavoilla. Useimmilla veikkaussivustoilla suomalaisilta asiakkailta ei näitä kuluja peritä, mutta jos aikoo tallettaa Visalla, kannattaa asia aina varmistaa etukäteen.

Myöskään Visan avulla tehtävät kotiutukset eivät kuulu aivan nopeimpien luokkaan. Kotiutuksessa saattaa kestää jopa useamman päivän verran, mikä saattaa nykyään tuntua pitkältä, kun monet kilpailevat maksumetodit tarjoavat huippunopeita kotiutuksia ainoastaan minuuteissa.

Visa asiakaspalvelu

Visan omilta sivuilta löydät vastaukset useimpiin Visaa koskeviin kysymyksiin, minkä lisäksi yrityksellä on käytössä myös oma asiakaspalvelu. Lähtökohtaisesti Suomessa yhteys kannattaa kuitenkin ottaa oman Visan myöntäneeseen tahoon, eli joko omaan pankkiin tai Nets Suomeen.

Jos kyse on rahansiirroista pelisivustoilla, suosittelemme aina ottamaan ensiksi yhteyttä kyseisen pelisivuston omaan asiakaspalveluun, sillä he osaavat luonnollisesti kertoa, missä ongelma piilee ja onko pelaajan yleensäkään tarvetta ottaa yhteyttä pankin asiakaspalveluun. Tänä päivänä parhaiden veikkaussivustojen suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee vuorokauden ympäri.

Visa säännöt ja ehdot

Visan käyttämiseen liittyvät säännöt ja ehdot kannattaa tietenkin aina selvittää, ennen kuin hankit pankki- tai luottokortin ja siirryt asioimaan. Suomessa Visan kortit hankitaan yleensä oman pankin kautta, joten Visan käyttämiseen liittyvissä ehdoissa kannattaa ottaa yhteyttä ensisijaisesti omaan pankkiin. Tarjolla saattaa olla useita Visan kortteja, joiden hinta sekä käyttöehdot voivat erota toisistaan huomattavasti.

Jos veikkaus kiinnostaa, on Visa maksutapana edelleen yksi yksinkertaisemmista ja suosituimmista. Monet pelaajat tyytyvät edelleen tekemään kaikki rahansiirtonsa Visalla, mutta viime vuosina kokeneemmat ja parempaa palvelua kaipaavat pelaajat ovat alkaneet tutustumaan myös vaihtoehtoihin entistä laajemmin. Esittelemme tietenkin sivustollamme kaikki moderneilla pelisivustoilla kelpaavat maksutavat.