Parhaat talletusbonukset suomalaisille pelaajille

Bonusten avulla pelisivustot houkuttelevat uusia pelaajia omille sivustoilleen, minkä vuoksi parhaat talletusbonukset ovat nousseet hyvinkin arvokkaisiin lukemiin. Mitä arvokkaammat vedonlyöntibonukset ovat tarjolla, sitä kannattavampaa on tietenkin pelaaminen. Tarkista parhaat tarjoukset!

Parhaat talletusbonukset
1

Maksimibonus

100€

Ensitalletusbonus

100€

Bonusprosentti

100 %

2

Maksimibonus

10€

Ensitalletusbonus

10€

Bonusprosentti

100 %

3

Maksimibonus

50€

Ensitalletusbonus

50€

Bonusprosentti

200 %

4

Maksimibonus

300€

Ensitalletusbonus

300€

Bonusprosentti

100 %

5

Maksimibonus

50€

Ensitalletusbonus

50€

Bonusprosentti

200 %

Vinkkejä niille, jotka haluavat käyttää talletusbonusta

Lahjapaketti ja säkki

Talletusbonukset on helppo ottaa käyttöön, mutta näinä päivinä valinnanvaraa löytyy tältä saralta niin paljon, että pelaajan kannattaa käyttää hyvä tovi erilaisten bonusten vertailuun. Parhaat talletusbonukset erottuvat helposti massasta, kun pelaaja tietää, mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Useimmiten pitkälle pääsee jo sillä, että lunastaa kookkaimmat talletusbonukset, jotka yksinkertaisesti jakavat eniten ilmaista pelirahaa. Vuosina 2020 ja 2021 ovat parhaat talletusbonukset kasvaneet entistäkin suuremmiksi ja ilmaista pelirahaa on entistä enemmän tarjolla.

Pelkän summan lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös bonusten ehtoihin, sillä talletusbonukset on saatettu näinä päivinä kytkeä kierrätysvaatimuksiin, jotka vaativat pelaajaa esimerkiksi panostamaan pelisivuston peleihin tietyllä summalla, ennen kuin voitot saa kotiutettua. Parhaat talletusbonukset ovat tietysti ehdoiltaan reilumpia ja voittojen kotiuttaminen onnistuu huomattavasti helpommin. Siksi säännöt ja ehdot kannattaakin käydä tarkkaan läpi.

Mikä on talletusbonus

Talletusbonukset vedonlyönti sivustoille ovat runsaita bonuksia, jotka vaativat nimensä mukaisesti tietysti talletuksen tekemistä. Näin vedonlyöntisivusto saa uuden maksavan asiakkaan, joka tietää, kuinka rahaa talletetaan, kun taas uusi pelaaja pääsee nauttimaan ilmaisesta rahasta.

Talletusbonukset tosiaankin koostuvat useimmiten ilmaisesta rahasta, sillä parhaat talletusbonukset vedonlyönti sivustoilla yksinkertaisesti tuplaavat uuden pelaajan ensimmäisen talletuksen. Parhaat talletusbonukset 2017 eivät olleet yhtä ronskeja, mutta ala on kehittynyt hurjasti. 2020 ja 2021 on suorastaan normaalia, että uuden pelaajan talletus tuplataan jopa satoihin euroihin saakka. Pienemmät talletukset taas saatetaan jopa viisinkertaistaa. Esimerkiksi kympin talletus voikin tuoda mukanaan 50 euroa pelirahaa.

Talletusbonukset vedonlyönti sivustoilla ilmoitetaan yleensä prosenttilukuna sekä maksimisummana. Esimerkiksi 100 % bonus 200 € asti siis tarkoittaa, että 200 euron talletuksella pelaaja lunastaa yhteensä 400 euroa pelirahaa.

Talletusbonukset vedonlyönti

Talletusbonukset viittaavat yleensä ensisijaisesti bonuksiin, jotka tosiaankin jakavat pelaajille ilmaista pelirahaa, mutta bonuksia jaetaan myös muissa muodoissa. Talletuksen vaativa bonus saattaakin tuoda pelaajalle ilmaisen rahan sijaan simppelisti ilmaisvedon, jonka avulla pelaaja voi tavoitella voittoja täysin riskittä. Mistään pikkusummista ei todellakaan puhuta tälläkään saralla, vaan 100 euron talletus voi hyvinkin tuoda mukanaan 100 euron arvoisen ilmaisvedon.

Monesti parhaat talletusbonukset vedonlyönti sivustoilla vuonna 2021 tuntuvat olevan juuri ilmaisvetoja, sillä nämä bonukset ovat yleensä ehdoiltaan selvästi reilumpia kuin perinteiset ilmaisen rahan bonukset. Ilmaisvetoja nimittäin saatetaan jakaa täysin ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia tai muitakaan ehtoja. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että tällöin arvokkaidenkin ilmaisvetojen voitot ovat selvää rahaa, jonka pelaaja voi halutessaan kotiuttaa omalle tililleen vaikka heti!

Parhaat talletusbonukset vedonlyönti

Olivatpa kyseessä sitten parhaat talletusbonukset 2018 tai parhaat talletusbonukset 2021, voit luottaa siihen, että laadukkaimmat tarjoukset löytyvät aina sivuiltamme. Olemme kasanneet hulppeimmat uusille pelaajille jaettavat liittymispaketit käteville listoillemme, joista voit aina tarkastaa parhaat kulloinkin tarjolla olevat etuudet.

Sivuiltamme löydät myös vedonlyöntisivustojen ja kasinoiden yksityiskohtaiset arvostelut, jotka käyvät tarkkaan läpi myös tarjolla olevat bonukset ja tarjoukset. Parhaimmilla veikkaussivustoilla bonustarjoukset eivät suinkaan rajoitu uusille pelaajille jaettaviin talletusbonuksiin, vaan tarjolla saattaa olla erinäisiä voittamista helpottavia kampanjoita jopa vuoden jokaiselle päivälle.

Laadukkailla netin vedonlyöntisivustoilla tutuiksi tulevat nopeasti voitonkorotukset, korotetut kertoimet, palautetut panokset sekä etukäteen maksetut voitot. Moni sivusto maksaa esimerkiksi Valioliigaan tai Veikkausliigaan asetetut vedot jo siinä vaiheessa, kun pelaajan joukkue menee kahden maalin johtoon. Näillä sivustoilla lunastat siis voittoja, vaikka oma joukkueesi menisikin lopulta häviämään. Kun asetat vielä vedot talletusbonuksena lunastamallasi ilmaisella rahalla, ei tästä veikkaaminen enää juuri parane!

Kerromme kaiken oleellisen vedonlyönnistä sivuillamme: