Vedonlyöntibonukset – suomalaisille vedonlyöntipelaajille (2021)

Netissä veikkaus on kasvattanut viime vuosina suosiotaan erityisesti siksi, että tarjolla ovat valtavat vedonlyöntibonukset. Parhaat vedonlyöntibonukset voivat olla satojen eurojen arvoisia. Vedonlyöntibonukset ovat tarjolla lähes jokaisella sivustolla, mutta me esittelemme parhaat tarjoukset!

Lunasta parhaat bonukset
1

Maksimibonus

100€

Ensitalletusbonus

100€

Bonusprosentti

100 %

2

Maksimibonus

10€

Ensitalletusbonus

10€

Bonusprosentti

100 %

3

Maksimibonus

50€

Ensitalletusbonus

50€

Bonusprosentti

200 %

4

Maksimibonus

300€

Ensitalletusbonus

300€

Bonusprosentti

100 %

5

Maksimibonus

50€

Ensitalletusbonus

50€

Bonusprosentti

200 %

6

Maksimibonus

100€

Ensitalletusbonus

100€

Bonusprosentti

100 %

7

Maksimibonus

30€

Ensitalletusbonus

30€

Bonusprosentti

300 %

8

Maksimibonus

100€

Ensitalletusbonus

100€

Bonusprosentti

100 %

9

Maksimibonus

100€

Ensitalletusbonus

100€

Bonusprosentti

100 %

10

Maksimibonus

100€

Ensitalletusbonus

100€

Bonusprosentti

100 %

MobiilibonuksetBonuksia lunastetaan tätä nykyä useissa eri muodoissa. Lähes jokaisella pelisivustolla on tarjolla jonkinlainen liittymisbonus, minkä lisäksi parhaat sivut jakavat erillisiä ja rahakkaita mobiilibonuksia.
Bonukset Ilman TalletustaPelisivustot jakavat runsaasti rahakkaita bonuksia, jotka useimmiten vaativat jonkinlaista talletusta. Jos haluat nauttia peleistä ilman minkäänlaista riskiä, ovat bonukset ilman talletusta sinua varten!
TalletusbonuksetNetissä lähes kaikki pelisivustot houkuttelevat pelaajia rahakkailla liittymistarjouksilla. Bonuksissa ja tarjouksissa on kuitenkin runsaasti eroja. Keräsimme pelaajien avuksi listalle parhaat talletusbonukset.

Mikä on bonus?

Lahjapaketteja

Yksinkertaistetusti voisi sanoa, että bonukset ovat tarjouskampanjoita, joilla uusia pelaajia houkutellaan vedonlyöntisivustoille. Tasokkaimmat vedonlyöntibonukset ovatkin juuri uusille pelaajille jaettuja bonuksia, joiden avulla pelaajat pyritään valitsemaan juuri tämä sivusto pelipaikaksi. Nykypäivänä bonuksia jaetaan lähes jokaisella pelisivustolla, minkä lisäksi tarjoukset tuntuvat käyvän vuosi vuodelta aina vain arvokkaammiksi.

Vedonlyöntibonukset 2017, vedonlyöntibonukset 2018 ja vedonlyöntibonukset 2019 eivät olleet lainkaan yhtä rahakkaita kuin bonukset, joita vuonna 2021 jaetaan. Nykypäivänä ei ole mitenkään tavatonta, että uusi pelaaja lunastaa jopa satoja euroja täysin ilmaista pelirahaa.

Useimmiten bonukset lunastetaan ensitalletuksen avulla, minkä jälkeen vedonlyöntisivusto palkitsee pelaajan automaattisesti ilmaisella rahalla!

Parhaat bonukset vedonlyöntisivustoille

Bonukset ovat nykyään arkipäivää, mutta kaikki vedonlyöntibonukset eivät toimi aivan identtisellä tavalla tai tarjoa yhtä reiluja etuuksia. Fiksut pelaajat ovat aina vertailleet pelisivustoja ja käyneet erilaisia bonuksia rauhassa läpi. Säännöt ja ehdot kannattaa tietenkin lukea aina tarkasti läpi, jotta pelaaja tietää, mitä bonusten lunastaminen ja voittojen kotiuttaminen vaatii.

Lähtökohtaisesti parhaat vedonlyöntibonukset ovat yksinkertaisesti kaikista kookkaimpia bonuksia. Tällä saralla bonusten vertailu on hieman helpompaa – ja me olemme sitoutuneet tekemään siitä vielä entistäkin helpompaa. Esittelemme nimittäin sivuillamme poikkeuksetta parhaat vedonlyöntibonukset ja muhkeimmat tarjoukset!

Sinun ei tarvitse kuin vilkaista listaa, jolle olemme keränneet Suomen rahakkaimmat vedonlyöntibonukset. Listalta löydät luonnollisesti myös laadukkaimmat mobiilibonukset. Valitse listalta oma suosikkisi ja siirry vaikka välittömästi pelaamaan. Tarkemmat tiedot yksittäisten pelisivustojen bonustarjouksista löydät tietenkin lukemalla arvostelumme. Ammattilaisemme ovat käyneet läpi kaikki maininnan arvoiset suomalaiset vedonlyöntisivustot ja kirjoittaneet kattavat arvostelut, joissa käydään yksityiskohtaisesti läpi näiden sivustojen koko toiminta.

Millaisia bonuksia on olemassa?

Tätä nykyä vedonlyönti bonukset ovat tarjolla useissa eri muodoissa. Moni pelisivusto pyrkii erottautumaan jollain tavalla, joten erilaisia bonuksia riittää. Parhaat vedonlyöntibonukset 2017 ja parhaat vedonlyöntibonukset 2018 olivat ehdottomasti talletusbonuksia. Nykypäivänä vaihtelua on enemmän, mutta juuri tällaiset bonukset nauttivat edelleen suurta suosiota.

Talletusbonus on bonuksista ehdottomasti yksinkertaisin. Tällaiset bonukset lunastetaan nimittäin simppelisti pelisivustolle rekisteröitymällä ja ensimmäisen talletuksen tekemisellä. Useimmiten vedonlyöntibonukset simppelisti tuplaavat ensimmäisen uuden pelaajan tekemän talletuksen. Ilmaisrahan suhteen ei turhaan pihistellä, vaan ilmaista rahaa voi hyvinkin olla tarjolla satojen eurojen edestä. Esimerkiksi 100 % bonus 200 € asti tarkoittaa sitä, että pelaaja lunastaa 200 euron talletuksella välittömästi 400 euroa pelirahaa! Sivuiltamme löydät tietysti aina myös tasokkaimmat talletusbonukset.

Vedonlyöntibonukset jaetaan useasti myös ilmaisvetoina. Ilmaisveto on konseptina lähes yhtä yksinkertainen, sillä tällainen tarjous mahdollistaa vedonlyönnin täysin ilmaiseksi ennalta määrätyllä panoksella. Jos pelaajan tilille lisätään esimerkiksi 20 euron ilmaisveto, voi pelaaja lyödä vetoa 20 eurolla. Voitot maksetaan tietenkin oikeana rahana. Osa vedonlyöntisivuista jakaa jopa sadan euron ilmaisvetoja!

Kaikki bonukset eivät tietenkään koske vain uusia pelaajia, vaan monet sivustot jakavat runsaita etuuksia myös vanhoille asiakkaille. Kampanjasivuja kannattaakin aina pitää silmällä, sillä parhaat vedonlyöntibonukset löytyvät aina täältä. Tarjolla saattaa hyvinkin olla esimerkiksi ilmaisvetoja tai voitonkorotuksia. Osa pelisivustoista saattaa myös tarjota ennenaikaisia voitonmaksuja. Tällöin voitot saatetaan jakaa pelaajan joukkueen siirtyessä kahden maalin johtoon, jolloin voitoistaan pääsee nauttimaan, vaikka oma joukkue menisikin lopulta häviämään! Ehdottomasti laadukkaimpia etuuksia ovat bonukset ilman talletusta, sillä tällöin voittoja pääsee tavoittelemaan täysin ilman riskejä.

Hyödyt ja haitat bonuksista

Lähtökohtaisesti vedonlyöntibonukset kannattaa lunastaa aina, sillä ilmainen raha on tietenkin aina ilmaista rahaa. Koska lähes kaikki veikkaussivustot jakavat jonkinlaisia bonuksia, ovat monet pelaajat päätyneet jopa kiertämään pelisivustolta toiselle bonuksia keräten. Mikään ei tietenkään estä tällaista toimintaa – bonusten perässä juokseminen on täysin sallittua puuhaa.

Vedonlyönti bonukset eivät juuri sisällä haittapuolia, mutta bonusten säännöt ja ehdot kannattaa ehdottomasti lukea tarkkaan läpi. Osa bonuksista on nimittäin sidottu kierrätysvaatimukseen, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pelaajan tule panostaa ennalta määrätyllä summalla, ennen kuin bonusraha muuttuu oikeaksi ja kotiutettavaksi käteisrahaksi. Kasinobonukset saattavat vaatia vaivalloisiakin kierrätyksiä, mutta vedonlyönnin tarjoukset eivät useimmiten vaadi kolminkertaista kierrätystä enempää. Sadan euron bonus vaatii tällöin pelaajaa panostamaan kolmellasadalla eurolla ennen voittojen lunastamista.

Erilaisia bonustarjouksia kannattaa todellakin vertailla, sillä ei ole mitenkään tavatonta, että laadukas bonus maksetaan välittömästi käteisrahana. Esimerkiksi ilmaisvedot toimivat useimmiten juuri näin!