Jalkapallon livestriimit ja ottelukoosteet

Ihmisiä katsomassa televisiota

Jalkapallo livestriimit ja ottelukoosteet löytyvät täältä! SuomiVeikkauksen laaja ja monipuolinen FutisTV tarjoaa jalkapallon live-lähetykset sekä jalkapallo-otteluiden kohokohdat kaikista maailman suurimmista sarjoista kätevästi yhdellä sivulla.

Jalkapallo vedonlyönnin kohteena:
FutisTV logo

SuomiVeikkaus – FutisTV

Jalkapallon seuraaminen livenä ei ole koskaan ollut helpompaa. Jalkapalloliigojen televisiointi on Suomessa laajaa, mutta vieläkin helpomman tavan maailman parhaaseen jalkapalloon tutustumiseen tarjoaa SuomiVeikkauksen monipuolinen FutisTV, joka tarjoaa parasta mahdollista jalkapalloa maailman eri kolkista täysin ilmaiseksi sekä laillisesti. Jos mietit, mistä katsoa jalkapalloa, olet oikeassa paikassa.

Suomen suurin vedonlyöntiportaali SuomiVeikkaus tarjoaa yhdellä listalla jalkapallo livestriimit huippuotteluista ja ottelukoosteet maailman eri kolkista. Listoiltamme löydät niin arvostetut eurooppalaiset huippuliigat kuin pienemmätkin sarjat. Tarjolla on satoja sarjoja ympäri maailman, minkä lisäksi joukkoon mahtuvat myös turnausmuotoiset kilpailut, kuten Mestarien liiga sekä paikalliset cupit. Jalkapallon livestriimit pyörivät sivuillamme vuorokauden ympäri.

Live-striimit ja otteluiden kohokohdat

Alta voit seurata sekä eri liigojen otteluita suorina lähetyksinä, että menneiden otteluiden kohokohtia. Livenä lähetettävät ottelut ja liigat vaihtelevat.

Kuukauden valinta

Mr Green tarjoaa suurten pelureiden tapaan mittavan vedonlyöntiaulan, kymmeniä urheilulajeja, ja tuhansia kohteita.

Miten FutisTV toimii?

Seuraa jalkapalloa suorina lähetyksinä

Palvelun käyttäminen ei voisi olla helpompaa. Lista otteluista ja koosteista on helposti selattavissa, eikä käyttäjän tarvitse kuin klikata mieleistä ottelua, jolloin joko livestriimi tai kooste lähtee välittömästi pyörimään.

Listoiltamme näet helposti, mistä maasta tai sarjasta ottelu on, mitkä joukkueet ovat mukana ja onko kyseessä livestriimi vai ottelukooste. FutisTV ilmoittaa myös jo pelattujen otteluiden tulokset, joten palvelumme toimii kätevästi myös tulospalveluna. Käytännön tasolla FutisTV on virallisia ja vapaasti katsottavissa olevia lähetyksiä maailman jokaisesta kolkasta yhdelle kätevälle sivulle yhdistävä palvelu, joten FutisTV:n katsominen on tietenkin täysin laillista. Tarjoamme ainoastaan virallisia lähetyksiä ja koosteita, jotka olemme hankkineet suoraan suurimmilta jalkapalloliigoilta sekä joukkueilta.

Seuraa jalkapalloa suorina lähetyksinä

jalkapallolähetys

Jos haluat nauttia jalkapallosta suorina lähetyksinä ilmaiseksi ja helposti, on SuomiVeikkauksen FutisTV kiistatta kätevin suomalaiselle tarjottu vaihtoehto. Näppärä ja helppokäyttöinen FutisTV tarjoaa jalkapalloa suorina lähetyksinä käytännössä vuorokauden ympäri, sillä pelit ovat lähes aina käynnissä jossakin. Jalkapallon televisiolähetykset lähtevät pyörimään yhdellä klikkauksella.

SuomiVeikkauksen FutisTV:n ilmaisten lähetysten kattaus on huomattavan laaja, sillä pääset käsiksi kätevästi niin maailman suurimpien ja arvostetuiden seurajoukkueiden otteluihin kuin esimerkiksi pienempiin naisten sarjoihinkin. Suorat lähetyksemme ovat tietenkin oivallinen apu myös vedonlyöjälle, sillä tätä nykyä myös vedonlyönti onnistuu useimmilla sivustoilla helposti myös kesken otteluiden.

SuomiVeikkaus esittelee ilmaisten livestriimien ohella poikkeuksetta myös parhaat vedonlyöntisivustot, jotka mahdollistavat vetojen asettamisen päivittäin myös livenä kesken jopa tuhansien kansainvälisten otteluiden. Sivustoltamme löydät aina myös parhaat vedonlyöntibonukset, joiden avulla uusi suomalainen pelaaja voi lunastaa jopa tuhansien eurojen verran täysin ilmaista pelirahaa. Ilmaisella rahalla pelaamisesta kannattaa tietenkin nauttia SuomiVeikkauksen FutisTV:n suorien lähetysten parissa.

Mitä liigoja FutisTV seuraa?

SuomiVeikkauksen FutisTV ei suinkaan tyydy seuraamaan satunnaisia otteluita vain pikkusarjoista, vaan tarjolla ovat lähetykset ja koosteet lähes kaikista maailman kiinnostavimmista suursarjoista. Kattava FutisTV tarjoaa lähetyksiä peräti sadoista liigoista ja turnauksista maailman jokaisesta kolkasta, joten tätä laajempaa kattausta laadukasta jalkapalloa et yksinkertaisesti löydä.

SuomiVeikkauksen FutisTV:n tarjontaan lukeutuvat esimerkiksi Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A, Saksan Bundesliiga sekä Ranskan Ligue 1. Tarjolla on koosteita ja otteluita myös kansainvälisestä Mestarien liigasta sekä paikallisista cupeista. Esimerkiksi Englannin FA Cup sekä Espanjan Copa del Rey lukeutuvat luonnollisesti FutisTV:n tarjontaan.

Pelejä on kuitenkin luvassa myös pienemmistä liigoista, joita ei Suomessa välttämättä muuten seurata. Esimerkiksi Kyproksen liiga, Walesin liiga sekä Kreikan liiga lukeutuvat valikoimiin, minkä lisäksi pelejä on tarjolla suorina lähetyksinä päivittäin jopa Australian naisten liigasta. Selvää lienee, että myös kotimainen Veikkausliiga sekä aina kiehtova Suomen Cup ovat osa kattavaa pakettia.

Jalkapallo ja logo

Mistä muualta voin seurata jalkapalloa

SuomiVeikkauksen FutisTV on korvaamaton apu, jos haluat nauttia erityisesti suursarjojen huippuhetkistä maailman eri kolkista, mutta jalkapalloa televisioidaan Suomessa tietenkin myös muilla tavoilla. Tätä nykyä hyvinkin laadukkainta palvelua jalkapallon ystävälle saattaa tarjota Viaplay, jonka pakettiin kuuluvat lukuisat huippusarjat. Viaplayn jalkapallotarjontaan lukeutuvat nimittäin esimerkiksi Englannin Valioliiga, FA Cup, Carabao Cup ja Championship, Saksan Bundesliiga ja 2. Bundesliiga sekä UEFA Europa League ja UEFA Europa Conference League.

Urheilun ystäville kiistatonta laatua tarjoaa myös C More, jonka kattavaan pakettiin puolestaan lukeutuvat esimerkiksi jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga, Portugalin Primeira Liga sekä Aasian mestareiden liiga. C More näyttää myös maajoukkueiden Kansojen liigaa sekä jalkapallon MM- ja EM-karsintoja Suomen otteluita lukuun ottamatta.

Huuhkajien pelien televisioinnista puolestaan vastaa Yle, joka tarjoaa ilmaiseksi suomalaisille myös jalkapallon MM- sekä EM-lopputurnaukset. Tätä nykyä MM-kisat näytetään yhteistyössä Ylen sekä C Moren kanavilta.

Entäpä kotimainen jalkapallo? Veikkausliigan ystävän valinta on Ruutu+, joka tarjoaa kaikki sarjan ottelut suorina lähetyksinä ja suomenkielisellä selostuksella. Tarjonta ei suinkaan jää tähän, vaan samaan pakettiin kuuluvat myös Suomen Cup, ykkösdivari, kakkosdivari, Liigacup, naisten Kansallinen liiga sekä miesten Futsal-Liiga. Kaikki kotimainen futis siis löytyy kätevästi samasta paketista!

Alta näet eri kanavien tiedot tulevista jalkapallo-otteluista.

Livestriimejä otteluista ympäri maailman tarjoavat myös monet vedonlyöntisivustot, joiden sivustoilla suomalaisen pelaajan on mahdollista paitsi nauttia suorista lähetyksistä, myös lyödä vetoja livenä kesken ottelun. Parhaat vedonlyöntisivustot ja hulppeimmat bonukset löydät aina kätevästi yhdellä vilkauksella SuomiVeikkauksen sivuilta. Avullamme pelaat parhailla sivustoilla ja rahakkaimpien bonusten avulla.

Katso tästä mistä kanavilta voit seurata jalkapalloa Suomessa:

Sarja/turnausSuoratoistoTV-kanava
VeikkausliigaRuutu+Nelonen/Jim (valikoituja otteluita)
Kansallinen liigaRuutu+Nelonen/Jim (valikoituja otteluita)
YkkönenRuutu+-
Suomen CupRuutu+, valikoituja otteluita-
KakkonenRuutu+, valikoituja otteluita-
Suomen liigacupRuutu+-
Miesten ja naisten futsal-liigaRuutu+-
ValioliigaElisa Viihde ViaplayV Sportin kanavat
BundesliigaElisa Viihde ViaplayV Sportin kanavat
Englannin Mestaruussarja (Championship)Elisa Viihde ViaplayV Sportin kanavat
FA CupElisa Viihde ViaplayV Sportin kanavat
Englannin liigacupElisa Viihde ViaplayV Sportin kanavat
Eurooppa-liigaElisa Viihde ViaplayV Sportin kanavat
Mestarien liigaC MoreC Moren kanavat, valikoituja otteluita MTV3 ja Sub -kanavilla
La LigaC MoreC Moren kanavat
Serie AC MoreC Moren kanavat
Liga PortugalC More-
Aasian Mestarien liigaC More-
Copa del ReyElisa Viihde-
Coppa ItaliaYle Areena, valikoituja otteluitaYlen kanavat, valikoituja otteluita
DFB PokalYle Areena, valikoituja otteluitaYlen kaavat, valkikoituja otteluita
Huuhkajien EM-karsinnat vuoden 2024 EM-kisoihinYle AreenaYlen kanavat
EM-kisat 2024Yle AreenaYlen kanavat
MM-kisat 2026Yle Areene/MTV KatsomoYlen kanavat, MTV3 ja Sub

Uusimmat artikkelit
  • Super Bowl 2023: Kansas City Chiefs vs Philadelphia EaglesAmerikkalaisen jalkapallon ykkössarja NFL on jälleen edennyt finaaliotteluun saakka. Vuoden suurimpiin urheilutapahtumiin lukeutuva Super Bowl LVII asettaa vastakkain kaksi konferenssivoittajaa, kun ottelussa kohtaavat Kansas City Chiefs sekä Philadelphia Eagles ... Lue lisää
  • Rugby Six Nations 4.2.-18.3.Rugby unionin vanhin maajoukkueiden välinen turnaus on jo vuodesta 1883 pelattu vuosittainen Rugby Six Nations, joka käynnistyy jälleen 4. helmikuuta. Noin puolitoista kuukautta kestävään turnaukseen lähtee hallitsevana mestarina Ranska ... Lue lisää
  • Vedonlyöntiammattilaisten vinkitAmmattipelaajienkin suosima vedonlyöntisivusto Value Betting on kysynyt vedonlyönnin maailman tunnetuimpien ammattilaisten parhaat vedonlyöntivinkit. Esittelemme suomeksi vedonlyöntivinkit, joiden avulla aloittelijakin pelaa kuin huippuluokan ammattilainen ... Lue lisää

SuomiVeikkauksen sivuilta löydät paitsi suorat lähetykset jalkapallopeleistä, kattavan urheilukalenterin ja parhaat vedonlyöntisivustot bonuksineen, myös tuoreimmat urheilu-uutiset. SuomiVeikkauksen uutiset käsittelevät säännöllisesti kiinnostavimpia aiheita ja urheilusarjoja niin Suomessa kuin maailmallakin.

Uutisosiostamme löydät esimerkiksi kierrosennakot, vetovinkit, kiehtovat listaukset sekä kattavat katsaukset maailman kiinnostavimpiin urheilutapahtumiin. Uutisosiomme on tietenkin ihanteellinen apu myös vedonlyönnin ystävälle, sillä pyrimme aina perehtymään tapahtumien todennäköisyyksiin ja mahdollisiin voittajiin myös vedonlyönnin näkökulmasta!

Siirry tästä urheilu-uutisiin

Jalkapalloliigojen ottelut ja tulosseuranta

Suorien lähetysten ja kohokohtia esittelevien videoiden lisäksi voit seurata otteluita myös reaaliaikaisen seurannan kautta*. Valitse haluamasi ottelu klikkaamalla ottelun tietoja. Live-seuranta avautuu uuteen ikkunaan, joten voit halutessasi seurata useampia otteluita samanaikaisesti.

Suurimmat jalkapalloliigat 2023

SuomiVeikkauksen FutisTV tarjoaa suomalaisille katsojille lähetyksiä ja koosteita kaikista maailman suurimmista jalkapalloliigoista. Ehdottomasta huipputason futiksesta pääsee siis nauttimaan kätevästi yhden ja saman palvelun kautta. Erityisesti Euroopan suurimmat pääsarjat tarjoavat tänä vuonna jopa parempaa futista kuin koskaan.

Suurimmat liigat löytyvät omilta esittelysivuiltaan. Sivuilta löydät sarjataulukot sekä tietoa tulevista otteluista, TV-oppaan kyseisen liigan ottelulähetyksistä Suomessa, menneiden otteluiden tulokset sekä osasta liigoista myös parhaiden pelaajien tilastot.

Englannin Valioliiga

Valioliigan logo

Monellakin mittarilla maailman suurin ja rahakkain jalkapallosarja on legendaarinen Englannin Valioliiga, joka nykymuodossaan on perustettu vuonna 1992. Käytännössä sarja on kuitenkin jatkoa perinteiselle Englannin pääsarjalle, jonka mestaruudesta on pelattu jo vuodesta 1888 lähtien. Sarjassa pelaa 20 joukkuetta, joiden pelaajien yhteisarvoksi arvioidaan lähes 10 miljardia euroa, mikä on enemmän kuin kahdella seuraavaksi suurimmalla sarjalla yhteensä.

Kansainvälisesti huippusuosittu sarja tavoittaa 212 maassa jopa 4,7 miljardia ihmistä, mikä tekee samalla Valioliigasta myös maailman seuratuimman urheilusarjan. Valioliigan aikakaudella sarjan menestynein joukkue on ollut 13 mestaruudella Manchester United, mutta viime vuosina sarjaa on hallinnut 6 mestaruutta napannut Manchester City.

Valioliiga SuomiVeikkauksen sivuilla

Espanjan La Liga

La Ligan logo

Tasoltaan jopa parempaa jalkapalloa saattaa hyvinkin tarjota Espanjan La Liga, joka on toiminut nykymuodossaan jo vuodesta 1929 saakka. Sarjassa pelaa 20 joukkuetta, joiden pelaajien yhteisarvoksi arvioidaan noin 4,86 miljardia euroa. La Liga on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista urheilusarjoista – katsojakeskiarvo onkin kohonnut lähes 27 tuhanteen katsojaan.

La Ligan joukkueet ovat niittäneet menestystä kansainvälisillä kentillä, sillä sarjan joukkueet ovat napanneet peräti 19 Mestarien liigan voittoa sekä 13 Europa Leaguen voittoa, mitkä ovat molemmat ennätyksellisiä lukemia. Menestyksestä ovat vastanneet erityisesti 35 mestaruutta voittanut Real Madrid sekä 26 mestaruuteen pystynyt Barcelona.

La Liga SuomiVeikkauksen sivuilla

Italian Serie A

Seria A logo

Legendaarisimpien sarjojen joukkoon lukeutuu tietenkin myös Italian Serie A, joka käynnistyi jo vuonna 1898 paikallisiin kilpailuihin jaettuna sarjana. Nykymuotoisen sarjan mestaruudesta puolestaan on pelattu vuodesta 1929 lähtien. Serie A on 20 joukkueen sarja, joka pelaajien yhteisarvolla mitattuna on maailman kolmanneksi suurin jalkapallosarja noin 4,62 miljardin euron yhteisarvolla.

Erityisesti 80- ja 90-luvuilla puhuttiin jopa maailman parhaasta jalkapallosarjasta, sillä Serie A:n joukkueet haalivat reilusti kansainvälistä menestystä, minkä lisäksi sarja komeili vuodesta toiseen myös UEFAn ranking-listojen ykkösenä. Selvällä erolla sarjan historian menestynein joukkue on 36 mestaruuteen kyennyt Juventus. Perässä tulevat 19 mestaruudella Milanon joukkueet Internazionale sekä AC Milan.

Serie A SuomiVeikkauksen sivuilla

Saksan Bundesliiga

Bundesliigan logo

Neljän suurimman jalkapallosarjan joukon täydentää Saksan Bundesliiga, joka on samalla porukan tuorein ilmestys. Paikallissarjat yhdistänyt ammattilaisliiga perustettiin vasta vuonna 1963, minkä jälkeen Bundesliiga on kasvanut yhdeksi maailman suosituimmista jalkapallosarjoista. Keskimäärin yli 45 tuhatta katsojaa otteluihin keräävä sarja jää keskimääräisessä yleisömäärässä kakkoseksi ainoastaan amerikkalaisen jalkapallon NFL:lle. 18 joukkueen sarjan pelaajien yhteisarvoksi arvioidaan noin 4,22 miljardia euroa.

Bundesliiga nousi jo 70- ja 80-luvuilla maailman arvostetuimmaksi jalkapallosarjaksi, eikä menestys kansainvälisillä kentillä ole tämänkään jälkeen ollut kehnompaa. Bundesliigan joukkueet ovat voittaneet Mestarien liigan yhdeksään otteeseen sekä Europa Leaguen seitsemän kertaa. Ylivoimaisella erolla sarjan historian menestynein joukkue on ollut Bayern München, joka on dominoinut sarjaa myös viimeisen kymmenen vuoden ajan. Yhteensä mestaruuksia on kertynyt peräti 31 kappaletta.

Bundesliiga SuomiVeikkauksen sivuilla

SuomiVeikkauksen tapahtumakalenteri

Vuoden kaikki urheilutapahtumat niin jalkapallon kuin muidenkin lajien saralla esittelee SuomiVeikkauksen kattava tapahtumakalenteri, josta löydät kaiken tarpeellisen tiedon vuoden kiinnostavimmista urheilutapahtumista. Kätevä tapahtumakalenteri esittelee kaikki vuoden suurtapahtumat näppäränä listana, josta löydät aina turnausten ja tapahtumien alkamisajat sekä pelipaikat.

Kilpailukalenterimme esittelee vuoden suurimmat ja kiinnostavimmat tapahtumat myös yksityiskohtaisesti. Löydätkin kattavat kausiennakot, ajankohtaiset sarjataulukot, pelaajaesittelyt sekä tärkeimmät tilastot esimerkiksi jääkiekon kotimaista Liigaa, jalkapallon Englannin Valioliigaa taikka Pohjois-Amerikassa pelattavaa amerikkalaisen jalkapallon NFL:ää koskien näiden sarjojen omista osioistaan. Esittelemme kaikki maininnan arvoiset suursarjat sekä tapahtumat.

Muun hyvän lisäksi löydät tapahtumakalenteristamme aina myös päivän ottelut, alkamisajat sekä eri urheilulajeja televisioivat kanavat TV-oppaan muodossa. Tarkistat kätevästi yhdellä vilkauksella esimerkiksi koripallon, jalkapallon tai snookerin päivän ottelut. Tarjolla ovat myös lajiliittojen kilpailukalenterit sekä tapahtumien televisiointioikeudet, joten tästä ei palvelu juuri enää parane!

Katso urheilun tapahtumakalenterit tästä

Usein kysytyt kysymykset

Miten FutisTV toimii?

SuomiVeikkauksen FutisTV tarjoaa ilmaisia ja laillisia livestriimejä ja ottelukoosteita maailman huippujalkapalloliigojen otteluista. Sivulla kävijä voit valita listasta itseään kiinnostavan ottelun. Jokaisen ottelun alla lukee onko ottelu livestriimi vai onko kyseessä kooste ottelun parhaista hetkistä. Jotkut livestriimeistä ovat katsottavissa myös ottelun päättymisen jälkeen.

Miten FutisTV voi olla ilmainen?

FutisTV:n sisältö koostuu julkisista lähteistä koostetuista ilmaisista videofeedeistä tai sopimusyhteistyökumppanin tuottamasta sisällöstä joka myös on ilmaista. Kaikki linkit ovat 100% laillisia ja ilmaisia.

Miten FutisTV:n TV-opas toimii?

TV-opas näyttää eri liigojen otteluohjelman niiden otteluiden osalta, joita voi seurata Suomessa televisiosta tai online. Ottelutietojen yhteydessä näkyy miltä kanavalta ottelu on katsottavissa Suomessa.

Mitä liigoja FutisTV seuraa?

FutisTV:n tarjontaan lukeutuvat esimerkiksi Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A, Saksan Bundesliiga sekä Ranskan Ligue 1. Tarjolla on koosteita ja livestriimejä myös Mestarien liigasta sekä paikallisista cupeista. Esimerkiksi Englannin FA Cup sekä Espanjan Copa del Rey lukeutuvat FutisTV:n tarjontaan. Pelejä näytetään myös pienemmistä liigoista, kuten Kyproksen, Walesin sekä Kreikan liigasta.

*SuomiVeikkaus ei vastaa live-seurannan toteutuksesta, eikä sivusto voi taata, että jokaisesta listatusta ja käynnissä olevasta ottelusta on käynnissä live-seuranta. Live-seuranta ei aina sisällä videostriimiä.