Revolut maksutavan esittely

Revolut tarjoaa monipuolisen rahansiirtoratkaisun vedonlyöjille ja nettikasinoiden asiakkaille. Moderni ja nopeasti suursuosioon myös Suomessa noussut Revolut toimii myös veikkaussivustoilla. Näppärä revolut.com yhdistää kaikki pankkipalvelut simppelisti yhden ja saman sovelluksen alle.

Mikä on Revolut maksutapa

Revolut

Monet ulkomailla ahkerasti vierailevat suomalaiset ovat valinneet Revolutin ensisijaiseksi maksutavakseen. Revolut on vuonna 2015 perustettu maksualan palvelu, joka on yli 33 miljardin dollarin arvollaan kohonnut jo Ison-Britannian suurimmaksi yritykseksi finanssiteknologian saralla. Palvelun perusajatuksena toimi ilmaisten valuutanvaihtojen tarjoaminen kätevän mobiilisovelluksen kautta, mutta tätä nykyä Revolut on kasvanut kokonaisvaltaiseksi pankkialan jättiläiseksi.

Revolut toimii valuutanvaihtajana ja pankkina, jonka kautta voit siirtää rahaa, maksaa maksukorttilla, käydä osakekauppaa ja ostaa jopa kryptovaluuttoja. Palvelulla on jo yli 15 miljoonaa käyttäjää, minkä lisäksi Revolut toimii yli 35 maassa ja yli 30 eri valuutalla. Sitä mukaa, kun Revolutin suosio on kasvanut, on myös Revolutin avulla tapahtuva nettipelaaminen yleistynyt

Revolut vedonlyönnin maksutapana

Revolutia voi hyödyntää netin pelisivustoilla kahdella eri tavalla. Simppelimpi, mutta samalla harvinaisempi keino on yksinkertainen rahansiirto suoraan Revolutin sovelluksen kautta. Tällöin rahansiirrot onnistuvat yhdessä hetkessä ja huomattavan vaivatta. Huomattavan harva veikkaussivusto kuitenkin tukee suoraan Revolutia.

Useimmiten Revolutia käytetäänkin palvelun kautta hankittavien Revolut-korttien kautta. Revolutin kautta voit hankkia sekä Visan että Mastercardin kortteja, jolloin pelaaminen onnistuu käytännössä kaikilla mahdollisilla netin pelisivustoilla. Visan kortti on nettipelaamisen kannalta kannattavampi vaihtoehto, sillä Mastercardin avulla tehtäviä kotiutuksia on rajoitettu useilla pelisivustoilla.

Kun teet talletuksia ja kotiutuksia Revolut-kortin avulla, toimii tämä täysin samoin kuin normaalin pankkikortin avulla rahan siirtäminen. Talletettaessa syötät pelisivustolle korttisi tiedot, minkä jälkeen rahansiirto menee välittömästi läpi ja rahat ovat saman tien pelitilillä. Kotiutuksen tekeminen taas onnistuu muutamalla napinpainalluksella, minkä jälkeen nostopyyntö menee käsittelyyn ja rahat lähtevät käsittelyn jälkeen liikkeelle. Kotiutuksessa kuitenkin kestää jo lähtökohtaisesti useamman päivän verran.

Revolut edut ja haitat

Palveluna Revolutin edut ovat selviä, sillä näppärä mobiilisovellus yhdistää saman katon alle kaikki tarpeelliset pankkipalvelut – ja vieläpä poikkeuksellisen halvalla. Esimerkiksi valuutanvaihto on aina ilmaista jopa 5 000 euron rajaan saakka. Palvelun kautta voit hankkia itsellesi myös Visan tai Mastercardin kortin, jotka käyvät käytännössä kaikissa maailman maissa ja jopa kymmenissä miljoonissa myyntipisteissä. Visan kortilla nautit myös nettipeleistä käytännössä sivustolla kuin sivustolla.

Eduiltaan ja haitoiltaan tällöin puhutaankin käytännössä Visalla pelaamisesta. Tallettaminen on nopeaa ja helppoa, eikä kotiutuksen tekeminenkään pääse tuottamaan suurempaa vaivaa. Osa vanhemmista pelisivustoista saattaa kuitenkin periä kortilla talletuksen tekeviltä pelaajilta 2,5 prosentin lisämaksun, minkä lisäksi kotiutus ei ole aivan nopein mahdollinen. Omia voittojaan joutuu odottamaan poikkeuksetta useamman päivän verran, vaikka veikkaussivusto käsittelisikin nostopyynnön saman tien.

Revolut asiakaspalvelu

Revolutin nettisivustolta löydät kattavan avustusosion, josta löydät kaiken tarpeellisen tiedon Revolutin käyttämiseen liittyen. Voit kysyä apua myös Revolutin viidentoista miljoonan käyttäjän laajalta yhteisöltä. Sovellukseen kuuluu tietysti myös tukipalvelu, jonka kautta saat tarkempia vastauksia asiakaspalvelijalta.

Jos kyseessä on ongelma veikkaussivustolla, suosittelemme ottamaan ensiksi yhteyttä pelisivuston omaan asiakaspalveluun, joka on yleensä paremmin kartalla juuri tämän rahansiirron mahdollisista ongelmista. Parhailla pelisivustoilla apua saa selvällä suomen kielellä jopa vuorokauden ympäri. Jos ongelma ei tunnu selviävän, on tämän jälkeen aika ottaa yhteys Revolutin asiakaspalveluun.

Revolut säännöt ja ehdot

Revolut on valtaisaksi kasvanut ja huomattavan luotettava palvelu, joka toimii tarkan säännöstelyn ja lukuisien lisenssien alaisena. Tästä huolimatta palvelun säännöt ja ehdot kannattaa tietenkin lukea tarkkaan, ennen kuin lataat sovelluksen ja alat siirtämään rahojasi Revolutin kautta.

Kyseessä on hyvällä syyllä valtaisaksi kasvanut yritys, joka on esimerkiksi valuutanvaihtojen suhteen selvä ykkönen alallaan. Myös monipuolisten pankkipalveluiden yhdistäminen saman palvelun alle on usean suomalaisen mieleen. Jos juuri veikkaus netin pelisivustoilla kiinnostaa, on Revolut maksutapana useimmiten käytettävissä ainoastaan palvelun kautta hankittavien korttien avulla. Jos hankit Revolutin Visan, ei talletusten ja kotiutusten tekeminen tietenkään eroa lainkaan vaikkapa Nordealta hankitun Visan käyttämisestä. Sekä hyvät että huonot puolet ovat identtisiä.