Mastercard maksutavan esittely

Mastercardia klassisempaa ei varmasti löydy kun kyseessä ovat veikkaussivustoillakin kelpaavat maksutavat. Mastercard pankki- ja luottokortteja tarjoavan luottoyhtiön palvelut ovat suosittuja ympäri maailman, ja Mastercard kelpaa sadoissa eri maissa ja miljoonissa eri myyntipisteissä. Kortin toimintaa esittelee parhaiten tietenkin suomenkielinen mastercard.fi.

Top Vedonvälittäjät
Bonus
10€
Pelaa
Bonus
30€
Pelaa
Bonus
100€
Pelaa
Bonus
100€
Pelaa
Bonus
200€
Pelaa
Bonus
100€
Pelaa
Bonus
150€
Pelaa
Bonus
Pelaa

Mikä on Mastercard maksutapa

Mastercard

Suomalaisten keskuudessa pankki- ja luottokortit sekä perinteikkäät pankkisiirrot ovat ehdottomasti yleisimpiä maksumenetelmiä netissä. Suurin osa kaikista rahansiirroista netissä hoidetaan näillä menetelmillä, joten ei ole mikään ihme, että Mastercard nauttii suurta suosiota myös netin pelisivustoilla peleistä nauttivien keskuudessa. Mastercardin käyttäminen myös onnistuu lähes jokaisella kasinolla ja pelisivustolla – onhan kyseessä yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista maksuvälineistä.

Kortti lanseerattiin jo vuonna 1967, jolloin joukko amerikkalaisia pankkeja kehitti uuden kortin kilpailemaan Visan kanssa. Tuolloin tuote tunnettiin vielä nimellä Master Charge, mutta nimi muuttui pian Mastercardiksi. Mastercardin nimen alla tarjotaan luottokortteja, pankkikortteja sekä pankkiautomaattikortteja, joilla maksaminen onnistuu jopa 36 miljoonassa myyntipisteessä ympäri maailman. Mastercardia voi tietysti käyttää myös nettikaupoissa sekä veikkaussivustoilla.

Mastercard on luottoyhtiö, joka ei itse myönnä korttejaan. Mastercardin pankki- ja luottokortit hankitaan oman pankin kautta, mutta Suomessa tämä onnistuu helposti. Mastercardin kortteja myöntävät käytännössä kaikki suomalaiset pankit.

Mastercard vedonlyönnin maksutapana

Monet suomalaiset suosivat Mastercardia kaikissa ostoksissaan, joten ei ole ihme, että klassinen kortti nauttii suurta suosiota myös netin pelisivustoilla. Mastercardin avulla pelaamaan siirtyminen onnistuu varsin helposti, eikä minkäänlaisia ongelmia pitäisi päästä syntymään. Kun olet rekisteröitynyt veikkaussivustolle, tarvitsee sinun ainoastaan klikata talletusta ja valita maksumetodiksi Mastercard. Mastercard kelpaa talletuksiin käytännössä sivustolla kuin sivustolla.

Tämän jälkeen valitaan vain sopiva talletussumma, minkä jälkeen syötetään oman kortin tiedot lokeroihin. Tallettaessa vaaditaan kortin numeroa, kortissa lukevaa nimeä, voimassaoloaikaa sekä kortin kääntöpuolelta löytyvää kolmenumeroista CVV-turvalukua. Kun tiedot on täytetty, klikataan talletusta ja rahat siirtyvät välittömästi pelaajan pelitilille. Pelaamaan pääsee siis heti!

Monet pelisivustot ovat valitettavasti rajoittaneet Mastercardilla kotiuttamista, joten pelaajan kannattaa aina tarkastaa, tukeeko kyseinen veikkaussivusto voittojen nostamista Mastercardin avulla. Jos kotiutus onnistuu, ei pelaajan tarvitse kuin klikata kotiutusta ja valita sopiva rahasumma, minkä jälkeen pelisivusto käsittelee nostopyynnön. Kun nostopyyntö on käsitelty, lähtevät rahat liikkeelle. Useimmiten voitot ovat perillä parissa päivässä.

Mastercard edut ja haitat

Mastercardin hyvät puolet ovat selviä. Kyseessä on äärimmäisen suosittu kortti, joka käy ympäri maailman käytännössä liikkeessä kuin liikkeessä ja pelisivustolla kuin pelisivustolla, joten moni veikkauksen ystävä ei käytä lainkaan muita maksumetodeja. Tällöin on tietysti ihanteellista, että myös veikkaussivustolla pääsee hoitamaan rahansiirrot Mastercardilla. Rahan tallettaminen on sekä yksinkertaista että nopeaa, ja pelaamaan pääsee välittömästi.

Aivan ihanteellisin maksutapa Mastercard ei kuitenkaan välttämättä ole. Varsinkin vanhanaikaisemmat veikkaussivustot saattavat edelleen periä pankki- ja luottokorteilla tehdyistä talletuksista 2,5 prosentin käsittelymaksua, minkä vuoksi pelaajan kannattaa olla tarkkana. Tällaisia lisämaksuja ei tietenkään kannata maksaa, sillä useimmilla pelisivustoilla myös kortilla tallettaminen on nykyään ilmaista.

Monet veikkaussivustot ovat valitettavasti myös rajoittaneet Mastercardilla kotiuttamista, eikä voittojen kotiuttaminen välttämättä onnistu lainkaan Mastercardin avulla. Tällöin pelaajan täytyy käyttää jotain vaihtoehtoista kotiutustapaa, kuten perinteistä tilisiirtoa. Jos Mastercardilla kotiuttaminen onnistuu, ei kyseessä ole myöskään aivan nopein kotiutusmetodi. Kotiutuksessa kestää useimmiten ainakin pari päivää, kun nykyään on tarjolla myös välittömiä rahansiirtokeinoja.

Mastercard asiakaspalvelu

Mastercardilla on käytössä myös oma asiakaspalvelu ja Mastercardin kotisivuilta löydät runsaasti tarpeellista korttia koskevaa tietoa, mutta kortin kohdalla ilmenevien ongelmien suhteen tulee aina lähestyä kortin myöntäneen pankin asiakaspalvelua.

Jos ongelmia ilmenee talletusten tai kotiutusten suhteen veikkaussivustolla, suosittelemme ensiksi ottamaan yhteyttä pelisivuston omaan asiakaspalveluun, joka osaa kertoa vaaditaanko yhteyden ottamista myös pankkiin. Monilla laadukkailla veikkaussivustoilla on tarjolla suomenkielistä asiakaspalvelua jopa vuorokauden ympäri.

Mastercard säännöt ja ehdot

Luotto- tai pankkikorttia hankkiessa kannattaa tietysti perehtyä kortin omistamiseen liittyviin sääntöihin ja ehtoihin. Pankkisi sivuilta löydät kätevästi tiedot siitä, mitä kaikkea kortin hankkimisessa tulee ottaa huomioon ja millaisia kuluja kortin käyttämiseen liittyy. Mastercardin kortteja on Suomessakin saatavilla useissa eri muodoissa ja useilta eri pankeilta.

Jos netissä veikkaus kiinnostaa, ei Mastercard maksutapana ole välttämättä lainkaan huono vaihtoehto. Joillain pelisivustoilla Mastercard toimii suorastaan ihanteellisesti, mutta jos kyseessä on ainoa käytössäsi oleva maksumenetelmä, kannattaa ehdottomasti vertailla veikkaussivustoja huolella ja tarkastaa, että myös kortilla kotiuttaminen varmasti onnistuu.