LeoVegas Sport arvostelu

Pelaajien arvio:3.8/5 (11 Äänet)
  • Laajat kohdevalikoimat
  • Liittymisbonus ja tarjouksia
  • Suunniteltu mobiililaitteille
Pelaa Nyt

Kun vedonlyöntisivustot laitetaan järjestykseen, nousee monen suomalaisen listan kärkeen laadukas LeoVegas Sport. Myös kasinoiden ystäville tuttu LeoVegas tarjoaa huomattavan laajan pelivalikoiman, kätevän käyttöliittymän sekä ensiluokkaisen kattauksen erilaisia bonuksia.

Tunnettu www.leovegas.com ei pääse pettämään tälläkään saralla, vaan tarjolla on jopa tuhansittain kohteita erikoisistakin lajeista. Kertoimet ovat korkeita ja pelaajat pääsevät nauttimaan esimerkiksi säännöllisistä voitonkorotuksista.

Bonustarjous osoitteessa LeoVegas Sport

Uuden pelaajan kannattaa ehdottomasti ottaa LeoVegas Sport haltuun hulppean liittymistarjouksen avulla, sillä tämä vedonlyöntisivusto ottaa uudet asiakkaat tyylillä vastaan. Uusille pelaajille jaettava liittymisbonus tarjoaa uuden pelaajan ensimmäisen talletuksen yhteydessä talletusbonuksen, joka jaetaan simppelisti ilmaisvedon muodossa. Mitä enemmän talletat, sitä arvokkaamman ilmaisvedon lunastat. 100 euron talletuksen tekevä pelaaja lunastaa peräti 100 euron arvoisen ilmaisvedon, jonka avulla voi tavoitella hulppeitakin voittoja täysin riskittä. Tarjouksen lunastaminen onnistuu tietenkin jo kymmenen euron pikkutalletuksella.

Kampanjaosiosta löydät myös jatkossa erilaisia maistuvia tarjouksia, kuten ilmaisvetoja sekä voiton korotuksia. Erillisen etuohjelman kautta aktiivisimmat pelaajat saavat lunastettua jopa 12 etua joka viikko. Nämä etuudet lunastetaan yksinkertaisesti tekemällä livevetoja mobiilissa. Mitä enemmän vetoja teet, sitä enemmän ja parempia etuuksia lunastat. Tarjolla on jopa 50 % voitonkorotuksia sekä 50 euron arvoisia ilmaisvetoja joka viikko. Myös 40 parasta veikkaajaa palkitaan joka kuukausi jopa 1 500 euron arvoisilla palkinnoilla!

Huomioithan, että LeoVegas Sport voi muuttaa tarjolla olevia bonuksiaan, joten tuoreimmat kampanjat kannattaa tarkastaa suoraan sivuston kampanjaosiosta. Muista lukea myös säännöt ja ehdot huolellisesti läpi, ennen kuin lunastat bonukset.

Pelitarjonta osoitteessa LeoVegas Sport

Vedonlyönnin pelitarjonta on huomattavan laajaa ja alustakin on miellyttävän helppokäyttöinen. Pelaaja löytää heti etusivulta suosituimmat kesken olevat ottelut, kiinnostavimmat kausivedot, korotetut kertoimet sekä otannan suosituimmista vedoista. Yhdellä klikkauksella voit siirtyä eri pelien sekä vasta tulossa olevien otteluiden pariin.

Erillisestä valikosta löydät tietenkin kaikki tarjolla olevat urheilulajit, joita riittää. Tarjolla on yli 30 erilaista urheilulajia, joiden joukkoon lukeutuu myös reilusti hieman harvinaisempia lajeja. Vetoa voi lyödä esimerkiksi vesipallosta, raveista, elektronisesta urheilusta, shakista, vapaaottelusta sekä laajasta litaniasta erilaisia viihdekohteita. Vetoa voi lyödä vaikkapa Euroviisuista, Nobel-palkinnoista, politiikasta sekä amerikkalaisesta showpainista. Tämä lajivalikoima ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Jalkapallon ja jääkiekon kaltaisissa suurlajeissa jopa yksittäisistä otteluista voi lyödä vetoa sadoissa eri muodoissa. Tarjolla on myös mahdollisuus yhdistää monta saman ottelun kohdetta samalle lapulle vedonrakentajan kautta. Voit yhdistää jopa 12 kohdetta ja lyödä samalla kertaa vetoa ottelun voittajasta, maalintekijöistä, maalimääristä, kulmapotkuista ja vaikkapa keltaisista korteista. Lapullesi lasketaan automaattisesti kerroin, joka nousee helposti hyvinkin korkeaksi.

Mobiilikokemus

Mobiilikokemus on LeoVegasilla aina ensiluokkainen, sillä kyseessä on yksi ensimmäisistä pelisivustoista, jotka rakennettiin heti alusta alkaen juuri mobiilipelaajia varten. Sivusto onkin suunniteltu toimimaan ensisijaisesti mobiililaitteilla, mutta peleistä pääsee tietenkin nauttimaan myös tietokoneen kautta. Sivusto on huomattavan nopea ja helppokäyttöinen, joten vedonlyönti onnistuu helposti myös mobiilissa. Live vedon kautta voit halutessasi lyödä vetoa vaikka ottelun katsomosta käsin.

Erillinen mobiilisovellus ei ole tarpeen, vaikka sellaistakin tarjotaan. LeoVegasin mobiiliversioon pääset yksinkertaisesti suoraan oman mobiililaitteesi selaimen kautta, jolloin sivusto aukeaa automaattisesti laitettasi varten skaalattuna kätevänä mobiiliversiona.

Tällä pelisivustolla mobiilissa pelaaminen todellakin kannattaa, sillä mobiilipelaajat pääsevät nauttimaan omista bonuksistaan, jotka eivät ole lainkaan lunastettavissa muilla laitteilla.

Maksutavat

LeoVegas Sport hyväksyy käytännössä kaikki Suomessa suosiota nauttivat maksumenetelmät. Siirrot onnistuvat nopeasti kaikista suomalaisista pankeista, minkä lisäksi tuetaan esimerkiksi Visaa, Mastercardia, Paysafecardia sekä useita nettilompakoita. Esimerkiksi Neteller ja Skrill kelpaavat talletusten tekemiseen, minkä lisäksi myös mobiilimaksukeino Zimpleriä tuetaan.

Nopeimmin pelit ja rahansiirrot onnistuvat ehdottomasti, kun hyödynnät kätevää Pay n Play -menetelmää. Pay n Playn avulla voit kirjautua sivustolle suoraan pankkitunnuksilla, eikä erillistä rekisteröintiä tarvita. Myös henkilöllisyytesi varmistetaan tällöin samassa yhteydessä, jolloin peleistä pääsee nauttimaan välittömästi.

Pay n Play -pelaaminen hyödyntää kätevää Trustlya, joka on yksi suosituimmista maksupalveluista. Trustlyn kautta voit tehdä huippunopeita pankkisiirtoja reaaliajassa, jolloin myös voittojen kotiuttaminen onnistuu poikkeuksellisen nopeasti. LeoVegas Sport maksaakin kotiutukset tätä kautta aina alle viidessä minuutissa!

100€
  • Laajat kohdevalikoimat
  • Liittymisbonus ja tarjouksia
  • Suunniteltu mobiililaitteille
Pelaa

Yleisarvosana

LeoVegas Sportin yleisarvosana ei voi olla mikään muu kuin erinomainen. Sivusto on helppokäyttöinen ja kätevä, pelivalikoimat ovat huomattavan laajoja, valikoimista löytyy paljon erikoiskohteita ja myös saman ottelun vetojen yhdistäminen onnistuu vedonrakentajan kautta. Muun hyvän lisäksi myös bonukset ovat ensiluokkaisia ja pelaajille jaetaan jatkuvasti erilaisia tarjouksia ja voiton korotuksia.

LeoVegasia on helppo suositella erityisesti mobiilipelaajille, sillä sivusto on luotu mobiilipelaajia varten ja kännykän kautta nautit vielä entistä suuremmasta määrästä bonuksia.

Leo​Vegas tarjoaa 100€ bonuksen nyt! Pelaa