Casumo Sport arvostelu

Pelaajien arvio:3.5/5 (8 Äänet)
  • Reilut pelivalikoimat
  • Maistuva liittymistarjous
  • Asiakaspalvelu suomeksi
Pelaa Nyt

Leikkisästä ulkoasustaan tunnettu Casumo on viihdyttänyt suomalaisia kasinopelaajia jo vuodesta 2012, ja vuonna 2019 sivustolle lisättiin viimeinkin myös urheiluvedonlyönti. Näyttävä Casumo Sport kuuluu heti markkinoiden parhaisiin vaihtoehtoihin, sillä harvat vedonlyöntisivustot ovat kahmineet yhtä runsaasti pelialan palkintoja kuin Casumo.

Casumon tarjonta ei todellakaan petä vedonlyöntipuolella, vaan tarjolla on peräti tuhansittain erilaisia pelikohteita. www.casumo.com mahdollistaa vedonlyönnin tietysti tuhansista eri kohteista ja kymmenistä eri lajeista myös mobiililaitteilla. Uuden pelaajan kannattaa tietenkin lunastaa myös runsaat bonukset!

Bonustarjous osoitteessa Casumo Sport

Pelit lyödään Casumo Sportilla käyntiin luonnollisesti rahakkaan liittymisbonuksen avulla. Uusille pelaajille on tarjolla näppärä bonus, joka ei vaadi uudelta pelaajalta mitään muuta kuin ensimmäisen talletuksen tekemistä. Kun pelaaja tekee 25 euron talletuksen ja asettaa vedon tällä summalla, lisätään pelurin pelitilille automaattisesti 50 euron ilmaisveto!

Pelaajan asettaman vedon kertoimen tulee olla vähintään 1,60, ja ilmaisveto lisätään tilille automaattisesti, kun veto on ratkennut. Mikä parasta, tarjoukseen ei kuulu minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia, vaan ilmaisvedon voitot ovat ehtaa käteisrahaa! Casumo Sport pitää tietenkin huolta myös aktiivisista pelaajista ja erilaisia ilmaisvetoja ja tarjouksia saatetaan lisätä pelaajan tilille automaattisesti myös jatkossa.

Huomioithan, että tarjotut bonukset saattavat vaihdella. Tuoreimmat kampanjat löydät aina suoraan Casumo Sportin omilta sivuilta. Muista lukea myös säännöt ja ehdot läpi!

Pelitarjonta osoitteessa Casumo Sport

Sivuston ulkoasu on varsin miellyttävä ja kaikki oleellinen tuntuu löytyvän heti etusivulta. Suosituimpien lajien suosituimmat kohteet ovat välittömästi näkyvillä. Eri lajien selaaminen onnistuu kohtalaisen helposti myös tietokoneella, vaikka onkin selvää, että sivusto on suunniteltu ensisijaisesti mobiililaitteilla käytettäväksi.

Itse kohdevalikoima on huomattavan laaja, sillä viikon jokaiselle päivälle löytyy peräti tuhansittain erilaisia kohteita noin kolmestakymmenestä eri lajista. Joukossa ovat tietenkin kaikista tunnetuimmat urheilulajit, mutta erikoisempiakin vetokohteita löytyy. Lajivalikoimaan kuuluvat esimerkiksi elektroninen urheilu, darts, hevosurheilu, shakki, snooker ja surffaus. Omista valikoimistaan löytyvät myös politiikka, viihdekohteet ja showpaini, joten tarjonta ei todellakaan pääse pettämään. Vetoa voikin lyödä vaikka Euroviisuista!

Pelkästään yksittäinen ottelu saattaa sisältää satoja eri pelivaihtoehtoja, jotka pelaaja voi myös yhdistää yhdelle lapulle kätevän Bet Builder -ominaisuuden avulla. Voit siis lyödä kerralla vetoa vaikkapa maalintekijöistä, maalimääristä, voittajasta sekä keltaisten korttien määrästä. Casumo Sport laskee valikoimallesi automaattisesti oman kertoimen ja vedonlyönti onnistuu yhdellä napinpainalluksella. Yksittäiset ottelut sisältävät myös valmiiksi pakattuja useamman kohteen vaihtoehtoja, joiden kertoimet ovat valmiiksi esillä.

Mobiilikokemus

Casumo on aina tunnettu laadukkaana mobiilipelisivustona, joten on selvää, että mobiilikokemus on ensiluokkainen myös Casumo Sportin puolella. Sivusto on suunniteltu silminnähden juuri mobiililaitteilla käytettäväksi ja koko Casumo Sport on tietenkin kehitetty alusta alkaen juuri mobiililaitteille. Sivusto onkin käytettävissä identtisenä versiona niin mobiililaitteilla kuin tietokoneilla. Kaikki palvelu ovat identtisiä molemmissa versioissa. Erillistä sovellusta ei vaadita, vaan Casumo Sport toimii suoraan mobiililaitteen selaimen kautta.

Tarjolla on tietenkin myös mahdollisuus lyödä vetoa otteluista livenä. Ominaisuus on ehdottomasti parhaimmillaan juuri puhelimella pelatessa, sillä tällöin voit asettaa vetoja kännykällä vaikka samalla, kun katsot ottelua telkkarista. Vedonlyönti onnistuu tarvittaessa vaikka stadionin katsomosta käsin!

Maksutavat

Casumon hyväksymien maksutapojen lista on vähintään kohtalainen, sillä kaikki suosituimmat suomalaiset maksutavat ovat käytössä. Talletuksiin kelpaavat esimerkiksi Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard sekä simppeli pankkisiirto. Trustlya ei tueta, mutta rahansiirrot käytännössä kaikkien suomalaisten pankkien kanssa onnistuvat tästä huolimatta huippunopeasti.

Talletukset menevät aina välittömästi perille ilman minkäänlaisia lisäkuluja, eivätkä kuluttomat kotiutukset vaadi juuri sen enempää odottelua. Nostot käsitellään 72 tunnin sisällä ja tämän jälkeen rahat siirtyvät välittömästi esimerkiksi nettilompakoihin. Myös nostot useimpien suomalaisten pankkien tileille onnistuvat hyvinkin nopeasti.

50€
  • Reilut pelivalikoimat
  • Maistuva liittymistarjous
  • Asiakaspalvelu suomeksi
Pelaa

Yleisarvosana

Casumo Sport on ehdottomasti tervetullut tulokas markkinoille, eikä tämän vedonlyöntisivuston toiminnassa ole juuri moitittavaa. Sivusto on helppokäyttöinen ja varsin komea, tarjolla on tuhansia kohteita, mobiilipelaaminen onnistuu ja live vetojakin tarjotaan. Myös liittymisbonus on jo itsessään hyvä syy tutustua Casumo Sportin toimintaan. Ensisijaisesti sivustoon kannattaa tutustua mobiililaitteilla, mutta pelaaminen onnistuu helposti myös tietokoneilla.

Casumo Sport tarjoaa 50€ bonuksen nyt! Pelaa