Bwin Sport arvostelu

Pelaajien arvio:3.9/5 (5 Äänet)
  • Rahakkaat tarjoukset
  • Tuhansittain pelikohteita
  • Myös mobiilissa
Pelaa Nyt

Jos kaipaat klassista täyden palvelun vedonlyöntisivustoa, on Itävallassa perustettu bwin taatusti sivusto makuusi. Harvat vedonlyöntisivustot ovat ehtineet yhtä kunniakkaaseen ikään, sillä bwin Sport on palvellut pelaajia jo vuodesta 1997 lähtien. Ikä ei näillä sivustoilla kuitenkaan näy, vaan www.bwin.com on moderni laatusivusto, joka tarjoaa kaikki modernin pelaajan kaipaamat palvelut.

Pääset nauttimaan laajoista lajivalikoimista, kilpailukykyisistä kertoimista, mobiilivedonlyönnistä ja tietenkin myös hulppeista bonuksista! Vetoa pääsee lyömään myös livenä kesken otteluiden.

Bonustarjous osoitteessa Bwin Sport

Ehkäpä markkinoiden suurin vedonlyöjille suunnattu liittymisbonus löytyy juuri bwin Sportilta, sillä uusille pelaajille tarjotaan hulppeaa 100 % talletusbonusta. Mistään pikkurahoista ei tämän tarjouksen kohdalla ole kysymys, vaan halutessaan uusi pelaaja pääsee lunastamaan jopa 200 euroa täysin ilmaista rahaa! 200 euron talletus tuo siis mukanaan 400 euroa pelirahaa – bonuksen lunastaminen onnistuu tietenkin myös pienemmillä summilla.

Tarjolla on tietenkin myös muita erikoistarjouksia ja viikon jokaiselle päivälle löytyy esimerkiksi korotettuja kertoimia. Runsaat korotettujen kertoimien valikoimat tekevät tietenkin kookkaista voitoista entistäkin todennäköisempiä!

Huomioithan, että bwin Sport voi vaihtaa tarjolla olevia bonuksia. Tuoreimmat liittymisbonukset ja muut kampanjat löytyvät aina erillisestä tarjousosiosta. Muistathan lukea myös säännöt ja ehdot huolellisesti läpi bonuksia lunastaessasi.

Pelitarjonta osoitteessa Bwin Sport

Näppärä bwin Sport hurmaa pelaajan jo ulkoasullaan, sillä tyylitellyt mustat sivustot ovat sekä komeita että helppokäyttöisiä. Kaikki oleellinen löytyy heti etusivulta, sillä tarjolla ovat kuumimmat kohteet, suosituimmat lajit, pian alkavat ottelut sekä jopa mahdollisuus arpoa itselle sopiva pelilappu omista suosikkisarjoista.

Luonnollisesti yhdellä klikkauksella pääsee selaamaan koko laajaa lajivalikoimaa, josta löytyy yli kolmekymmentä erilaista urheilulajia. Kohteita riittää jokaiselle päivälle tuhansittain ja jo yhdestä ottelusta pääsee lyömään vetoa sadoissa eri muodoissa. Tarjolla eivät ole ainoastaan suosituimmat suurlajit, vaan valikoimiin kuuluvat myös snooker, shakki, vapaaottelu sekä virtuaaliurheilu. Jopa politiikka ja viihdekohteet kuuluvat valikoimiin. Vetoa pääseekin lyömään vaikkapa Euroviisuista tai Oscar-gaalasta.

Sekä jalkapallon että koripallon saralla tarjolla on kätevä Build a Bet -ominaisuus, joka mahdollistaa useiden kohteiden yhdistämisen samalle lapulle yhdestä ja samasta ottelusta. Voit veikata vaikkapa Suomen voittavan, Pukin tekevän maalin sekä ottelun sisältävän vähintään kolme maalia, 10 kulmapotkua ja kaksi keltaista korttia. Kohteellesi lasketaan välittömästi kerroin, joka nousee helposti korkeisiin lukemiin.

Mobiilikokemus

Koska bwin Sport on sivustona laitettu moderniin uskoon, on selvää, että myös mobiilissa pelaaminen onnistuu. Kaikki vedonlyöntisivuston ominaisuudet ovat sellaisinaan käytettävissä myös mobiililaitteilla, eikä kännykällä pelaaminen vaadi minkäänlaista vaivannäköä. Edes erillistä sovellusta ei vaadita, vaan pelaamaan pääsee näppärästi suoraan oman kännykän tai tabletin selaimen avulla. Tällöin bwin Sport avautuu automaattisesti mobiiliversiona, jossa voit lyödä vetoa jopa tuhansista peleistä missä ja milloin tahansa.

Koska tarjolla on myös live veto, onnistuu veikkaaminen myös kesken otteluiden. Näin voit halutessasi lyödä vetoa juuri katsomastasi ottelusta vaikka stadionin katsomosta käsin!

Maksutavat

Käytössä olevien maksutapojen valikoima on bwin Sportilla suorastaan naurettavan laaja. Käytössä on lähes 50 eri maksutapaa, joiden joukosta löytyvät tietenkin myös kaikki suomalaisten suosikit. Esimerkiksi Visa, Mastercard, Trustly, Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard ja ecoPayz kelpaavat talletuksiin. Käytössä on myös joitain Suomessa hieman harvinaisempia maksutapoja, kuten Luxon, Boleto ja Astropay.

Kaikki nostopyynnöt käsitellään bwin Sportilla viimeistään kahden päivän kuluessa, minkä jälkeen rahat lähtevät saman tien liikkeelle. Valitusta rahansiirtokeinosta tietenkin riippuu, kuinka nopeasti rahat ovat tämän jälkeen perillä. Trustly ja nettilompakot ovat nopeimpia vaihtoehtoja, kun taas kortilla tehdyissä kotiutuksissa saattaa kestää useamman päivän verran.

  • Rahakkaat tarjoukset
  • Tuhansittain pelikohteita
  • Myös mobiilissa
Pelaa

Yleisarvosana

On selvää, että tasokas ja jo suorastaan klassinen bwin Sport ansaitsee erinomaisen yleisarvosanan. Sivusto on komea ja kätevä, minkä lisäksi pelaamaan pääsee näppärästi myös mobiililaitteilla. Pelivalikoimat ovat huomattavan laajoja ja pelaaja voi halutessaan lyödä vetoa livenä tai yhdistellä saman ottelun kohteita. Erityisesti bwin Sport erottuu eduksi liittymisbonuksellaan, sillä näin hulppeita tarjouksia vedonlyöntisivustoilta harvoin löytää!

Otathan huomioon, että vaikka bwin Sport tarjoaa palveluitaan myös suomalaisille asiakkaille, ei sivusto itsessään toimi suomeksi. Suomalaisen pelaajan kannattaakin suosia joko englanninkielistä tai ruotsinkielistä versiota sivustosta.

bwin tarjoaa – bonuksen nyt! Pelaa