Betway Sport arvostelu

Pelaajien arvio:3.6/5 (8 Äänet)
  • Liittymisbonus ja tarjouksia
  • Korkeat kertoimet
  • Nopeat rahansiirrot
Pelaa Nyt

Kun ensiluokkaiset vedonlyöntisivustot laitetaan järjestykseen, nousee laadukas Betway Sport väkisinkin listan kärkipäähän. Vuonna 2006 lanseerattu www.betway.com on kasvanut yhdeksi suurimmista ja merkittävimmistä pelisivustoista. Betway Sport operoi peräti kahdentoista eri pelilisenssin turvin, joten kyseessä on sekä laajalle levinnyt että äärimmäisen luotettava pelisivusto.

Pelivalikoimat eivät tietenkään pääse pettämään, sillä Betway Sportilta löydät tuhansia pelikohteita jokaiseen makuun. Vetoa pääsee lyömään kymmenistä eri lajeista ja mukana on hieman harvinaisempiakin pelivaihtoehtoja. Monipuolisten pelien ystäville sivustolta löytyy myös erillinen kasinopuoli, eikä hulppeita bonustarjouksiakaan ole tietenkään unohdettu.

Bonustarjous osoitteessa Betway Sport

Betway Sportilla pelaaminen kannattaa ehdottomasti aloittaa rahakkaiden bonustarjousten lunastamisella, sillä suomalaisille on tarjolla oma ja erityisen kookas liittymisbonus, joka ei taatusti jätä vaativaakaan pelaajaa kylmäksi. Uudelle pelaajalle on nimittäin tarjolla peräti 100 % bonus aina 150 € asti, joten ilmaista pelirahaa on todellakin tarjolla reilulla kädellä. Betway Sportin liittymistarjous lunastetaan kolmessa erillisessä osassa, joten jokaisella kolmesta ensimmäisestä talletuksesta uusi pelaaja saa jopa 50 euron bonuksen. Tarjoukseen sisältyy vaivainen kuusinkertainen kierrätysvaatimus.

Erilaisia tarjouksia ja kampanjoita löytää tietysti Betway Sportin kampanjaosiosta. Tarjolla on esimerkiksi kilpailu korkeimmasta kertoimesta, missä palkitaan 25 parhaiten menestynyttä pelaajaa. Voittajalle on luvassa hulppeat 2500 euroa käteistä rahaa! Tarjolla on myös ilmaisvetoklubi, jonka kautta pelaajat pääsevät lunastamaan 10 euron ilmaisvedon kerran viikossa. Tarjolla on myös suursuosiota nauttivia varhaisia voitonmaksuja. NHL:ssä voitot maksetaan välittömästi, kun joukkueesi siirtyy kahden maalin johtoon, kun taas NBA:ssa lunastat voitot joukkueesi johtaessa 16 pisteellä. Ei siis haittaa, vaikka joukkueesi menisi lopulta häviämään ottelun – sinä voitat silti!

Otathan huomioon, että Betway Sport saattaa vaihdella tarjolla olevia tarjouksia ja kampanjoita, joten tuoreimmat etuudet kannattaa aina tarkastaa Betwayn omasta kampanjaosiosta. Luethan myös bonusten säännöt ja ehdot tarkkaan läpi.

Pelitarjonta osoitteessa Betway Sport

Käyttöliittymä on Betway Sportissa mainio ja pelivalikoimien selaaminen onnistuu helposti. Etusivulta löydät sekä tarjoukset, kohokohdat ja pelivalikoimat että kiinnostavimmat pelikohteet sekä pian alkavat pelit.

Sivun vasemmasta laidasta löydät näppärästä listasta laajat pelivalikoimat. Tarjolla on noin kolmekymmentä eri urheilulajia, joiden joukosta löydät jopa tuhansittain kohteita päivittäin. Tarjolla ovat kaikki tutut suosikkilajit, minkä lisäksi laajoista valikoimista löytyy esimerkiksi elektronista urheilua, aussifutista, dartsia, kilparatsastusta, snookeria sekä erikoiskohteita. Vetoa pääseekin lyömään esimerkiksi politiikasta, Euroviisuista, showpainista sekä televisio-ohjelmista.

Jokaiselle päivälle löydät reilusti korotettuja kertoimia useista eri urheilulajeista, minkä lisäksi jalkapallon puolella on mahdollisuus oman vedon luomiseen. Tämän ominaisuuden avulla voit kätevästi yhdistää useampia saman ottelun kohteita samalla lapulle, jolloin voit lyödä samalla kertaa vetoa vaikkapa maalimääristä, maalintekijöistä, ottelun voittajasta, kulmapotkuista sekä keltaisista korteista. Pelin seuraaminen on tällöin tietenkin entistä jännittävämpää!

Erillisestä osiosta löydät aina myös live vedot, jotka tarjoavat mahdollisuuden vedonlyömiseen myös kesken otteluiden. Vedonlyönti livenä on mahdollista lähes kaikkien kohteiden kanssa.

Mobiilikokemus

Koska Betway Sport on kaikin puolin nykyaikainen ja ensiluokkainen pelipaikka, onnistuu pelaaminen tietysti myös mobiililaitteilla helposti. Sivusto on kehitetty mobiilipuoli edellä, joten kaikki palvelut ja ominaisuudet löytyvät sellaisinaan myös mobiiliversiosta. Voit siis lunastaa hulppeita bonuksia kännykkäsi avulla sekä nauttia laajoista kohdevalikoimista. Koska myös live veto toimii kännykän avulla, voit halutessasi lyödä vetoa seuraamastasi ottelusta vaikka kätevästi katsomosta käsin.

Erillistä mobiilisovellusta ei tällä sivustolla vaadita, vaan Betway Sportin mobiilipuolella pääset lyömään vetoa kätevästi suoraan kännykkäsi selaimen kautta. Sinun ei tarvitse kuin suunnata Betwayn sivustolle tablettisi tai kännykkäsi selaimella, jolloin Betway Sport avautuu automaattisesti helppokäyttöisenä ja nopeana mobiiliversiona, joka on skaalattu juuri omalle laitteellesi sopivaksi.

Maksutavat

Betway Sport tukee huomattavan laajaa valikoimaa erilaisia maksumenetelmiä. Käytännössä kaikki suomalaisten suosimat maksutavat ovat hyvin edustettuina ja rahansiirrot onnistuvat sekä helposti, nopeasti että turvallisesti.

Talletuksia voi tehdä esimerkiksi pankki- ja luottokorteilla, kuten Visalla ja Mastercardilla, minkä lisäksi myös prepaidkortti Paysafecardia tuetaan. Erilaiset nettilompakot ovat laajasti käytössä ja pelaaja voi tehdä talletuksia vaikkapa PayPalilla, Netellerillä, Skrillillä sekä ecoPayzilla. Myös Klarna kuuluu tuettujen maksutapojen joukkoon. Luonnollisesti rahaa voi siirtää myös perinteisellä pankkisiirrolla, mutta tällä saralla parempia vaihtoehtoja ovat Euteller ja Trustly. Näiden palveluiden avulla voit nimittäin tehdä reaaliaikaisia ja täysin kuluttomia rahansiirtoja suoraan oman pankkisi tunnuksilla. Pikasiirrot onnistuvat kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksilla.

Kotiutukset onnistuvat useimpien talletuksiinkin kelpaavien maksumenetelmien kautta ja Betway Sport pyrkii aina käsittelemään nostopyynnöt mahdollisimman nopeasti. Voitot maksetaan verotta ja ilman lisäkuluja. Valitsemastasi maksumenetelmästä riippuu, kuinka pitkään kotiutuksessa kestää. Nopeimmin kotiutat voittoja Trustlyn ja nettilompakoiden avulla.

150€
  • Liittymisbonus ja tarjouksia
  • Korkeat kertoimet
  • Nopeat rahansiirrot
Pelaa

Yleisarvosana

Betway Sport on hyvästä syystä yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista vedonlyöntisivustoista. Sivuston yksinkertainen ulkoasu ja suunnittelu tekee Betway Sportilla pelaamisesta helppoa, minkä lisäksi pelaaminen onnistuu myös mobiilissa. Pelivalikoimat ovat todella laajoja, eikä bonustenkaan suhteen turhaan pihistellä. Erilaisia tarjouksia ja ilmaisvetoja on tarjolla vähintään viikoittain. Kun myös rahansiirrot onnistuvat sujuvasti ja nopeasti, eivätkä kertoimetkaan ole lainkaan hullumpia, on Betway Sportia helppoa suositella suomalaisille vedonlyönnin ystäville.

betway tarjoaa 150€ bonuksen nyt! Pelaa