Betiton Sport arvostelu

Pelaajien arvio:3.2/5 (12 Äänet)
  • Mainio liittymisbonus
  • Huimat lajivalikoimat
  • Asiakaspalvelu suomeksi
Pelaa Nyt

Pelisivustojen saralla ehdottomasti viime vuosien kiinnostavimpia uutuuksia on näyttävä ja sulavalinjainen www.betiton.com Sivusto yhdistää saman katon alle sekä näyttävän kasinopuolen että urheiluvedonlyönnin, joka jättää muut vedonlyöntisivustot kakkosiksi. Tämä sivusto jokaisen urheiluveikkauksen ystävän kannattaa ottaa haltuun!

Betiton Sport lyö tiskiin suorastaan valtaisan kohdevalikoiman, josta löytyy taatusti jotain jokaiseen makuun. Tunnetuimpien lajien ohella vetoa pääsee lyömään esimerkiksi Euroviisuista, joten valinnanvaraa todellakin riittää. Pelaajille jaetaan myös todella avoimella kädellä erilaisia hulppeita bonustarjouksia!

Bonustarjous osoitteessa Betiton Sport

Betiton Sport toivottaa uuden pelaajan tietenkin tyylikkäästi tervetulleeksi, sillä uudelle tulokkaalle jaetaan näppärä liittymistarjous, jonka avulla pelaaminen on helppoa aloittaa voitokkaaseen tapaan.

Etuuksia pääsee lunastamaan jo pikkurahalla, sillä pelaajan ei tarvitse tehdä kuin kymmenen euron talletus ja panostaa viidentoista euron edestä, minkä jälkeen Betiton lahjoittaa pelaajalle välittömästi 10 euron ilmaisvedon, jonka avulla pääsee riskittä tavoittelemaan entistäkin suurempia voittoja.

Tarjolla on tietenkin myös ajankohtaisia erikoiskampanjoita esimerkiksi suurten urheiluturnausten aikaan. Tarjolla saattaa olla esimerkiksi käteispalautuksia ja ilmaisvetoja. Todellisena erikoisuutena on Boostiton-ominaisuus, joka korottaa pelaajan yhdistelmävetojen kerrointa automaattisesti. Mitä enemmän kohteita lisäät lapulle, sitä suuremman lisäkertoimen lappusi saa. Neljän kohteen lappu tuo välittömästi 4 % bonuksen, kun taas viidentoista kohteen lappu tietää jo 77 % bonusta! Lisävoittoja voi lunastaa jokaisella lapulla jopa 11 000 euron verran!

Otathan huomioon, että Betiton Sport voi vaihdella pelaajille tarjottuja bonuksia. Tuoreimmat kampanjat kannattaakin aina tarkastaa Betitonin omilta sivuilta. Lue myös tarjousten säännöt ja ehdot aina huolellisesti läpi.

Pelitarjonta osoitteessa Betiton Sport

Betiton Sport vyöryttää pelaajien kasvoille suorastaan valtaisan määrän pelikohteita, sillä vetoa pääsee lyömään noin kolmestakymmenestä eri lajista. Pelkästään yksittäinen jalkapallo-ottelu saattaa sisältää satoja eri pelivaihtoehtoja ja laajoista kohdevalikoimista löytyy tietenkin tuhansia kohteita viikon jokaiselle päivälle.

Suosituimpien urheilulajien lisäksi vetoa pääsee lyömään esimerkiksi golfista, käsipallosta, hevosurheilusta, dartsista, pingiksestä ja elektronisesta urheilusta. Erikoisempiakin vaihtoehtoja kuuluu valikoimiin, sillä vetoa pääsee lyömään esimerkiksi politiikasta ja viihdekohteista. Voit siis lyödä vetoa esimerkiksi Oscar-gaalasta tai Euroviisuista!

Vetojen asettaminen onnistuu luonnollisesti myös kesken otteluiden kätevän live veton kautta. Varsinkin kaikista suurimpien sarjojen otteluista pääsee asettamaan vetoja myös kesken ottelun, jolloin pelin seuraaminen on taatusti entistä jännittävämpää. Halutessasi voit myös kotiuttaa voittoja kotiin jo kesken ottelun kätevän cash out -ominaisuuden avulla.

Mobiilikokemus

Betiton on kokonaisuudessaan vuonna 2020 lanseerattu pelisivusto, joten on selvää, että tämä modernien standardien mukainen sivusto tukee myös mobiilipelaamista. Betiton Sport on kehitetty heti alusta alkaen mobiilipohjalta, joten pelielämys on taatusti ensiluokkainen kaikilla mahdollisilla laitteilla. Kaikki sivuston palvelut löytyvät tietenkin myös mobiilista, joten vetoa pääsee lyömään helposti missä ja milloin tahansa.

Erillistä mobiilisovellusta ei vaadita, vaan sivustolle pääsee näppärästi suoraan oman mobiililaitteen selaimen kautta. Tällöin Betiton Sport avautuu automaattisesti juuri oman laitteesi näyttöä varten skaalattuna. Koska pelaaminen onnistuu helposti kännykän kautta ja live veto on tarjolla, voit halutessasi lyödä vetoa katsomastasi ottelusta vaikka stadionin katsomosta käsin!

Maksutavat

Betiton Sport tukee käytännössä kaikkia suomalaisten suosimia rahansiirtokeinoja. Laajalta listalta löytyvät luonnollisesti esimerkiksi Visa, Mastercard, Klarna, pankkisiirrot, Euteller, Paysafecard sekä erilaiset nettilompakot. Neteller, ecoPays ja Skrill kuuluvat kaikki tuettujen maksumenetelmien joukkoon. Tarjonnan kruunaa huippunopeita ja helppoja rahansiirtoja tarjoava Trustly, jonka kautta siirrät rahat perille yhdessä silmänräpäyksessä suoraan omilla pankkitunnuksillasi.

Talletukset menevät perille välittömästi, eikä kotiutustenkaan kanssa turhaan jahkailla. Betiton Sport pyrkii käymään nostopyynnöt välittömästi läpi, minkä jälkeen rahat siirtyvät nopeasti pelaajalle. Trustlyn ja nettilompakoiden avulla rahoistaan pääsee nauttimaan käytännössä heti, kun taas normaaleissa pankkisiirroissa ja korttisiirroissa saattaa kestää muutaman päivän verran.

10€
  • Mainio liittymisbonus
  • Huimat lajivalikoimat
  • Asiakaspalvelu suomeksi
Pelaa

Yleisarvosana

Yhteenvetona Betiton Sport on ehdottomasti nostettava vedonlyöntisivustojen ykköskastiin. Sivusto on ulkoasultaan miellyttävä ja hyvin helppokäyttöinen, mutta kohdevalikoimat ovat tästä huolimatta poikkeuksellisen laajoja. Vetoja pääsee lyömään tuhansista kohteista ja tarjolla on paljon erikoisuuksiakin.

Pelaamaan pääsee myös mobiililaitteilla, minkä lisäksi rahansiirrot sujuvat helposti ja erilaisia kampanjoita on tarjolla jatkuvasti. Pelaaja voi saada jokaiselle vedolleen jopa 77 % voitonkorotuksen!

Betiton tarjoaa 10€ bonuksen nyt! Pelaa