888 Sport arvostelu

Pelaajien arvio:3.7/5 (7 Äänet)
  • Useita bonuksia
  • Valtavat lajivalikoimat
  • Live veto ja mobiili
Pelaa Nyt

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Urheiluvedonlyöjien ykkössuosikki on kansainvälisesti jo pitkään ollut 888 Sport, joka on luonnollisesti tarjolla myös täysin suomenkielisenä sivustona. Helppokäyttöinen www.888sport.com on osa jo 90-luvun puolella toimintansa aloittanutta 888-brändiä. 888 Sportsin vedonlyöntiosio on jo itsessään selvinnyt kunnioitettavaan ikään, sillä 888 Sport on tarjonnut palveluitaan vuodesta 2008 lähtien. Harvat vedonlyöntisivustot ovat ehtineet näin kunniakkaaseen ikään.

Selvää on, että laajoista valikoimista löytyy pelattavaa jokaiseen makuun, sillä pelikohteita on tarjolla kymmenistä eri lajeista. 888 pelit taas lyödään luonnollisesti pystyyn lunastamalla hulppeat liittymistarjoukset!

Bonustarjous osoitteessa 888 Sport

888 Sport ottaa tietenkin uudet asiakkaat tyylillä vastaan, ja luvassa onkin reilu satsi erilaisia bonuksia. Uuden pelaajan kannattaa ehdottomasti lunastaa liittymisbonus, joka ei vaadi pelaajalta mitään muuta kuin 888 sivustolle rekisteröitymisen ja pikkutalletuksen. Mitä enemmän talletat, sitä enemmän bonuksia kuitenkin lunastat. Kun talletat 100 eurolla, nappaat 100 euron arvoisen bonuksen. Tarjolla on siis 100 % talletusbonus 100 € asti - vain suomalaisille!

Tarjoukset eivät 888 Sportsilla todellakaan lopu tähän, vaan 888 Sport hellii pelaajiaan jatkuvasti erilaisilla bonuksilla, tarjouksilla ja kampanjoilla. Luvassa on jopa päivittäisiä ilmaisvetoja, korotettuja kertoimia sekä korotettuja yhdistelmävetoja.

Vedonlyöntisivuston kampanjaosiota kannattaa ehdottomasti pitää tarkkaan silmällä, sillä täältä löydät aina tuoreimmat tarjoukset. Otathan huomioon, että tarjotut liittymisbonukset voivat vaihdella, mutta tällä hetkellä tarjolla olevat bonukset löytyvät aina kampanjaosiosta. Muista lukea myös 888 bonus säännöt ja ehdot tarkkaan läpi, ennen kuin sieppaat bonukset!

Pelitarjonta osoitteessa 888 Sport

Pelitarjontaa 888:lla todellakin riittää, sillä 888 Sportilla pääset lyömään vetoa lähes kolmestakymmenestä eri urheilulajista! Heti etusivulta löydät päivän kohokohdat, erikoiskertoimet, suurimmat tapahtumat, pien alkavat ottelut sekä parhaillaan menossa olevat pelit. Vedon lyöminen 888 Sportsilla onnistuu tietenkin myös livenä kesken otteluiden!

Laajan lajivalikoiman suhteen 888:lla ei tarvitse tyytyä pelkästään jalkapalloon ja jääkiekkoon, vaan vetoa pääsee lyömään myös esimerkiksi hevosurheilusta, kriketistä, snookerista, baseballista, nyrkkeilystä, vapaaottelusta, shakista ja elektronisesta urheilusta. Omista osioistaan löytyvät myös viihdekohteet sekä politiikka. Vetoa pääseekin 888:lla siis lyömään vaikkapa Amerikan seuraavasta presidentistä. Lajivalikoimien lisäksi myös yksittäisten otteluiden pelivalikoimat ovat laajoja. Suurempien lajien yksittäiset ottelut saattavat tarjota mahdollisuuden jopa satoihin eri vetoihin!

Kiinnostavana erikoisuutena 888 Sportsilla tarjolla on myös fantasiaurheilukohteita, joissa vetoa lyödään esimerkiksi Valioliigan fantasiapelissä kerättävistä pisteistä. Tarjolla on tietenkin myös Bet Builder -ominaisuus, jonka avulla pelaaja voi yhdistää useampia saman ottelun kohteita yhdelle ja samalle lapulle. Voit lyödä samalla kertaa vetoa esimerkiksi ottelun maalimäärästä, voittajasta, kulmapotkuista ja keltaisista korteista. 888 Sport laskee valikoimallesi automaattisesti kertoimen, joka nousee luonnollisesti helposti muhkeisiin lukemiin.

Mobiilikokemus

Selvää on, että 888 Sportsin peleistä pääsee nauttimaan myös mobiililaitteilla. 888 Sportin mobiilisivusto tarjoaa pelaajalle kätevässä muodossa kaikki pelisivuston oleelliset ominaisuudet, joten vetoa pääsee lyömään helposti missä vain sekä milloin vain. Minkäänlaista erillistä sovellusta ei vaadita, vaan vetoa pääsee lyömään kätevästi oman kännykän tai tabletin kautta. Simppeli tarjonta on sellaisenaan käytettävissä myös mobiililaitteilla, eikä 888:n sivuston toiminnassa ole tietokoneversion ja mobiiliversion välillä minkäänlaista eroa.

Mobiilipelaaminen soveltuu oivallisesti peleissä kulkevalle vedonlyönnin ystävälle, sillä 888 Sportin live vedon avulla voit lyödä vetoa ottelun tapahtumista kesken ottelun vaikkapa suoraan katsomosta käsin!

Maksutavat

Rahansiirrot eivät 888 Sports sivustolla pääse taatusti tuottamaan päänvaivaa, sillä 888-konserni tukee huomattavan laajaa litaniaa erilaisia maksumenetelmiä. Listalta löytyvät käytännössä kaikki suomalaiset maksumenetelmät. Talletuksia ja kotiutuksia voit tehdä esimerkiksi pankkikorteilla, Skrillillä, PayPalilla, Netellerillä, ecoPayzillä, iDebitillä, tilisiirrolla sekä huippunopealla Trustlylla. Pelkkiä talletuksia 888:lla voi tehdä lisäksi esimerkiksi Paysafecardilla, Sofortilla, Apple Payllä sekä Neosurfilla. Koko lista hyväksytyistä maksukeinoista löytyy tietenkin 888 Sportin sivuilta.

Nostopyynnöt käsitellään yhden askipäivän sisällä, minkä jälkeen itse käsittelyssä saattaa 888:lta mennä vielä päivän tai parin verran. Tämän jälkeen rahasi lähtevät välittömästi sinulle. Huomattavan nopeita kotiutuksia tarjoavat Trustly sekä nettilompakot, kun taas luottokortilla kotiutuksissa saattaa mennä useamman päivän ajan.

100€
  • Useita bonuksia
  • Valtavat lajivalikoimat
  • Live veto ja mobiili
Pelaa

18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisest.

Yleisarvosana

888 Sport on ehdottomasti pelisivusto, joka soveltuu vaativaankin makuun. Sivuston ulkoasu on miellyttävän moderni ja helppokäyttöinen, eivätkä pelivalikoimat todellakaan pääse pettämään. 888:lla tarjolla on peräti tuhansia kohteita viikon jokaiselle päivälle! Luonnollisesti myös runsaita bonuksia jaetaan hyvinkin avoimella kädellä ja erilaisia kampanjoita on aina pyörimässä. 888 Sportin toimintaan kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä ensimmäiset etuudet saa lunastettua jo pikkurahalla!

Esittelemme kaikki suomalaisten suosimat vedonlyöntisivustot:

888 Sport tarjoaa 100€ bonuksen nyt! Pelaa